Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szakközép iskolába jártam, a...

Szakközép iskolába jártam, a 11. osztályt másodszorra se sikerült elvégeznem, így az iskolából kitettek 19 évesen, érettségit, hogyan tehetném le?

Figyelt kérdés
El kell végeznem a 2 fennmaradó osztályt egy külön oktátsban vagy hogyan tudom megcsinálni?

2014. jún. 4. 14:11
 1/5 anonim ***** válasza:
miért nem szakiskolába jártál?
2014. jún. 4. 14:57
 2/5 Andizsuzsi ***** válasza:
keresel egy olyan iskolát, ahol felnőttoktatás keretein belül, általában esti képzésben lehet érettségizni.
2014. jún. 4. 14:59
 3/5 A kérdező kommentje:

1# válaszoló: Amikor általános iskolából kikerültem, nem tudtam mi akarok még lenni, szüleim döntöttek. Édesapán szakmáját akarták nekem is, de nagyon nem tetszett, megpróbáltam megint, másodszorra se jött össze... Most meg ott vagyok, hogy érettségiért küzdök.

2# válaszoló: Igen valahogy így. De kérdés a kérdésben, hogy ez egy érettségire felkészítő oktatás, ami mondjuk 1év, vagy a 2 évet bepótló oktatás? Vagy

2014. jún. 4. 15:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Milyen fajta szakközépbe jártál?

Műszaki?

2014. jún. 4. 20:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen
2014. jún. 5. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!