Szeretem Tibi atyát, én néha még mindig röhögök rajta.
Egyedül a dohányzásellenes posztjait utálom, mert egyszerűen nem tudom megérteni, hogy az mivel rosszabb, mint az alkoholizmus, amit az oldal reklámoz.
-Többször felhasznált viccek.
-Fölösleges vagyis nem volt értelme megcsinálni kép + beleírni "vicces" képek.
-Sértődékeny emberek.
Szerintem is unalmas,álszent és szar.
Szerintem lefogok iratkozni arról a fosról ,mert mindig ezzel a "mai világ" szöveggel jönnek és annyira szánalmas.
Kövessétek inkább őt facebookon: AnTibi Atya
Nekem személy szerint az lett sok, hogy ilyen mértékben kezdte elítélni az embereket és nagyon is belénk próbálja sulykolni a sztereotípiákban való hitet. Nyilván joguk van véleményt nyilvánítani, de mikor a harmincadik posztból az jön le, hogy a lányok 85%-a materialista k*va, az már kicsit sok. Én általánosságban nem szeretem ha egy nem képviselőit tárgyiasítják, ez pedig elég gyakori lett. Továbbá ellentmondásos posztokat tesz ki, egyikben arra buzdítva, hogy a belső a fontos, aztán meg teljes pálfordulás fél órával később.
Na, meg a konstans hírdetések... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!