Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki Tibi atya?

Ki Tibi atya?

Figyelt kérdés
Komoly válaszokat kérek.
2016. jún. 24. 08:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Volt egyetemisták... ha mész a Humbákba, találkozhatsz is a főkolompossal...
2016. jún. 24. 09:02
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy kitalalt szemely.
2016. jún. 24. 10:28
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Egy egyetemista srác, aki minden hétvégén hulla részegre vereti magát.

Egyik volt osztálytársam bátyjának ismerőse.

2016. jún. 24. 11:01
 4/16 Blade Bone ***** válasza:
24%
Szerintem egy lúzer...
2016. jún. 24. 11:26
 5/16 anonim ***** válasza:
68%
Lúzer, azért mert kreatívan felépített egy márkát a magyarok alkoholizmusát kifigurázva, és ebből meggazdagodott?? szeretnék akkor én is ilyen lúzer lenni..
2016. jún. 24. 11:35
 6/16 anonim ***** válasza:
57%

"Szerintem egy lúzer..."

Ja, akkora lúzer, hogy 1 millió követője van.

2016. jún. 24. 17:02
 7/16 Blade Bone ***** válasza:
Egy nagy szenny amit felépített... Ha csak ennyire lennék képes, elásnám saját magam. Én nagyon nem bírom őt, mások kárára gazdagszik, és szerintem nem is jól csinálja azt, amit. :/
2016. jún. 24. 22:34
 8/16 anonim ***** válasza:

ha nem csinálja jól, csináld jobban.. inkább szól belőled az irigység...

aki meggazdagszik, valamilyen módon mind mások kárára teszi... hogy ő az emberek hülyeségéből épített márkát az csak az ember kreativitásától függ... ha elég kreatív lennék, én se hagynék ki egy ilyen lehetőséget.. de érdekes, elég kulturált a kocsma, inkább járnak oda azok akik tudják mennyi szarkazmus van a posztjaiban.. a bebaszni vágyó kis hülyegyerekek és alkoholisták ritkábban vannak ott.

2016. jún. 24. 22:51
 9/16 Blade Bone ***** válasza:
Dehogy irigykedem, csupán zavart az a sok poszt, amit mindennap láttam tőle... Voltak vicces dolgok, de a többség az számomra zavaró volt. Nem támogatnék semmilyen lehúzós és károsító megmozdulást. Persze vannak akiknek ebben van a boldogságuk, hát nekik egésszségükre.
2016. jún. 24. 23:16
 10/16 anonim ***** válasza:
60%

Szegényen fogsz meghalni... vagy éppen álagosan megélsz... de hogy gazdag nem leszel az tuti... minden gazdagabb valakiket elnyova szerezte a vagyonát...

Bill gates--a programjaik ára eredetinél rablás.

Carlos slim, övé kb az amerikai telefonhálózat ő szabja az árakat, úgy húz le ahogy akar..

Zuckerberg- kereskedhetne az adataiddal, amit ugye közvetve meg is tesz a facebookon az ember pofájába tolt személyreszabott reklámtömeggel..

Egy sima gyártulaj-a munkások bérén spórol általában..

Politikus-az adófizetők pénzét halmozza a zsebében...

És még sokáig sorolható.. meggazdagodni cssak lehúzással lehet, csak mindenkinek más szúrja jobban a szemét..

2016. jún. 24. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!