Titeket nem idegesitenek az ilyen lanyok?
Engem nagyon idegeseit ha valamelyik lany megvaltoztatja a profilkepet vagy felrak egy kepet magarol facebookra es rogton odairogatjak,hogy "jajj babam" "szerelmem" meg "tomorgyonyor" meg otmillio szivecsket melleraknak aztan a szemely aki van a kepen meg azt valaszolja erre,h "jajj ne hazudj" meg "te sokkal szebb vagy babam" meg "jajj kellene egy szemuveg" meg hasonlok...amugy csak lanyok irkalnak ilyenek lanyoknak...en nem vagyok ilyen es nem is szeretnek ilyen lenni....szerintem gusztustalan...
Nektek mi a velemenyetek?
15/L
10-essel értek egyet. Kérdező,ez a dolog engem is irritál,mégis megtartom a véleményem magamnak. Nem csámcsogok rajta. Van aki ilyen,van aki olyan. Mind mások vagyunk.
18/L
Kérdező, nem, nem vagyok "olyan", de azzal se lenne semmi baj. Másokról ítélkezni csúnya dolog, ahogyan személyeskedni is az. Tapasztalatból mondom, hogy az emberek többsége, aki a saját korosztályáról mond valamilyen kritikát (ráadásul ez egy iszonyú kommersz kritika plusz irányító stílusú a kérdés hangvétele is), kiemelve, hogy ő felüláll az ilyen viselkedésen, általában nagyonnagyon titokban azt szeretné, hogy megdicsérjék ezért. De nem ez volt a válaszom lényege, és ha te nem olyan ember vagy, hát annál nagyobb az öröm.
Persze még mindig érdekes, hogy miért kutatsz közvéleményt egy témában, amiről neked megvan a véleményed, a másik véleményére meg nem adsz.
Szerintem tanuld meg használni az 'XY bejegyzéseinek elrejtése az idővonalamról' gombot a Facebookon, mint minden másik ember, és akkor már csak azon kell megbotránkozni, hogy az utcán miniszoknyás tizenhárom évesek vannak, meg hogy úristen, miért vágatják a mai fiúk ugyanolyanra a hajukat, mintha nem lenne totálisan mindegy az egész.
(bocsi, ha kicsit nyers voltam, de tizenhat éves húgom van, és őt se tartom egy világ érettjének, akármennyire szeretem, szóval a lényeg az, hogy lazulj egy kicsit, és ne ítélkezz annyira)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!