Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket nem idegesítenek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem idegesítenek a mellét kidbó, seggét rázó lányok?

Figyelt kérdés

Nekem eddig ezekell nem volt bajom amég nem volt ilyen ember a közelembe,most nyolcadikba az egyik lány osztályátársam rájött hogy hogyan figyelne rá mindenki,ha valaki mond egy viccet,ő nevet a leghangosabban,mégha nem is volt vicces,a seggét egyfolytába rázza és olyan cuccokba jár hogy kintlegyen a fél melle,és így nyílván minden srác nézi,engem ez már kezd felcseszni,ha elkezd nevetni egyszerűen csak mondom neki hogy kussoljoln már,vagy ha direkt hátra néz hogy megnézze hogy ki néze akkor mondom neki hogy forduljon előre mert csúnya. Én most akkor bunkó vagy? :/

Köszi előre a válaszokat!!

14F

#rossz #téma #nyitottam
2016. febr. 4. 13:35
 1/10 anonim válasza:
23%
Nekem pont az ilyen lányok tetszenek. Különösen, ha jól néz ki és nagy a melle.
2016. febr. 4. 14:01
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
de idegesít ! a csaj feltűnési viszketegségben szenved.
2016. febr. 4. 14:20
 3/10 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy a feje ronda mint a bűn :)
2016. febr. 4. 14:22
 4/10 anonim ***** válasza:
93%

Ezek a lányok engem is idegesítenek pedig én is csajból vagyok :D

Ne vedd őket észre!Próbáld meg elkerülni! :D

14/L

2016. febr. 4. 14:24
 5/10 anonim ***** válasza:
94%
Utálom az ilyeneket. 17/f
2016. febr. 4. 14:51
 6/10 anonim ***** válasza:
91%
Engem is idegesítenek, és személy szerint sosem kezdenék bele semmiféle komolyabb dologba egy ilyen lánnyal.
2016. febr. 4. 15:40
 7/10 anonim ***** válasza:
86%
Engem nem zavar, megnézem az ilyen lányokat, hiszen ha jó a melle vagy a segge, miért ne?!
2016. febr. 4. 15:41
 8/10 anonim ***** válasza:
49%

O csak azt szeretne, hogy eszre vegyek. Szomoru, hogy csak igy tudja elerni...

Te pedig tenyleg bunko vagy. Ne foglalkozz vele!

2016. febr. 4. 18:38
 9/10 anonim válasza:
Néhány év múlva biztosan jól elhelyezkednek a felnőttfilm szakmában.
2016. febr. 20. 00:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Ezeket a lányokat nagyon utálom... Ráadásul beszologatnak mindenkinek, nem értik a magánélet fogalmát és mindig Mindenkit kitargyalnak, mikor valójában ők sokkal szánalmasabbak mindenkinél. 16/F
2016. nov. 23. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!