Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek ebben a...

Ti mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

A szüleim megtiltották hogy lefeküdjek a barátommal (majdnem fél éve vagyunk együtt) mert szerintük még nincs itt az ideje (tudják hogy már lefeküdtünk és épp azért tiltják, félnek hogy csalódni fogok vagy otthagy vagy valami). Megígértették velem hogy nem fogok (minden módon próbáltam beszlélni velük),viszont mi szeretnénk és szerintünk kettőnkre tartozna a dolog.

Viszont most vagy hatudok magamnak is hogy tényleg beleegyezek egy szó nélkül. Vagy nekem és a barátomnak is rossz lesz. Vagy megszegem az ígéretet és ha kiderül, óriási balhé lesz és talán kiraknak itthonról.

Én 17/l barátom 20/f

2016. aug. 10. 19:22
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát nyilván ugyanúgy élnék szexuális életet, mint eddig. 17 évesen nehogy már a szüleid mondják meg neked, mikor feküdhetsz le a barátoddal, meg hogy megtiltják. Ígérd meg nekik, ha ilyen idióták, hogy addig nem hagynak békén, amíg meg nem ígéred, de utána ne legyen bűntudatod ha a saját igényeidet akarod kielégíteni.

Miért raknának ki ilyen miatt otthonról? Talán vallásfanatikusak?

2016. aug. 10. 19:40
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Nnem vallásosak, egyszerűen csak jót akarnak és azt hiszik, csak az lehet jó, amit ők tennének. Tudom hogy azért csinálják mert fontos vagyok nekik, viszont eddig akárhányszor magyaráztam hogy lassan felnövök és ez az én életem, ha csalódok, megbirkózom vele, csak hatalmas veszekedés lett belőle. Szóval a megbeszélés egy ideig nem fog sehová sem vezetni.

2016. aug. 10. 19:59
 3/6 A kérdező kommentje:
És mivel tanulok és ők tartanak még el, szerintük ilyenben is azt kell tennem amit mondanak.
2016. aug. 10. 20:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor ne magyarázd nekik többet. Egyszer muszáj belátniuk.
2016. aug. 10. 20:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez aztán durva! Még ebbe is bele lehet szólni?! Te jó ég... Mekkora gyökér szülők vannak. Már bocsáss meg kérdező,de ez azért már féltő szülőktől is beteges.
2016. aug. 10. 23:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Bocsánat, de én is lány vagyok és szerintem totál felesleges ebbe belemenned. A süleid természetesen jót akarnak, hogy ne légy terhes, aztán meg mindenkinek magyarázkodhass. Azt mondják, ha védekeztek kicsi az esély. Ismerősömmel mégis megtörtént (16l). Várjatok még egy pár évet. Alvást talán megengedik, de többre nem menjetek még. Ha később úgyis együtt lesztek, akkor nem fogod megbánni, hogy nem tetted előbb.

17l

2016. aug. 15. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!