Mit tennétek ebben a helyzetben? (lent)
Szóval középiskolás vagyok,van egy fiú(legyen X) akivel jóban vagyunk(semmi nincs köztünk,nekem van kapcsolatom)és egy másik lány(legyen Y) az osztályból,aki szintén jóban van ezzel a fiúval.
Én nagyon úgy látom a viselkedéséből hogy Y-nak tetszik X és féltékeny X miatt rám,de nem vagyok ebben teljesen biztos azért.
Y-al én pár szón kivül egyáltalán nem beszéltem soha,így érdemes lenne felhoznom neki ezt a dolgot hogy tisztázzuk vagy tegyek úgy mintha semmit nem vennék ebből észre?
Nem is igazán foglalkoztat téged az a lány, az Y. Nem sokat beszéltek, azt írtad. Szerintem teljesen mindegy, hogy az Y kishölgy mit gondol...
Ha "van kedved", akkor felvilágosíthatod, hogy X-szel csak barátok vagytok. De ez már tényleg a "ha van kedved..." kategória, nem tartozol neki semmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!