Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ezen az oldalon az emberek...

Ezen az oldalon az emberek bizonyos része miért válalszol parasztul?

Figyelt kérdés
2016. aug. 10. 12:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
24%
Mert buta prolik.
2016. aug. 10. 13:32
 12/15 A kérdező kommentje:
10-es azt megértem
2016. aug. 10. 13:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Ezen az oldalon miért szokás kamukérdéseket kiírni? Ezen az oldalon miért írnak ki kérdéseknek álcázott önigazolást? Ez az oldal miért van tele "tipikusmagyarozó" magyarokkal? Ezen az oldalon miért olyan sok az általánosítás? Ezt az oldalt kötelező használni, hogyha nem tetszik?
2016. aug. 10. 13:57
 14/15 anonim ***** válasza:
8 as ez nagyon igaz.
2016. aug. 10. 15:44
 15/15 anonim ***** válasza:
ez az oldal is dúrva , de nézzetek meg egy magyar videósnak a videóját és alatt, hogy a tinik miket írnak egymásról, nah én azon vagyok kiakadva, hogy lehetnek egymással ilyen gonoszak, főleg a gyerekek. ez az oldal sok embernek unaloműző, ahogy nekem is. volt, hogy szarul esett amit írtak, de aztán rájöttem, hogy itt élik ki a negativitásukat és le kell őket szarni simán :D
2016. aug. 10. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!