Nevem Panni kérdése:
Tudtok olyan koreai idolt aki meleg?
Figyelt kérdés
Nevet és csapatot szeretnék, illetve indokot miért gondolod, hogy az. Vagy linket.2016. aug. 6. 19:11
21/24 anonim válasza:
Nahát kedves utolsónak mondom,nagyba tévedsz drága
1.egy szóval nem mondtam hogy azt szeretném ha magányosak legyenek
2.szerintem ha ARMY lennél(irásod alapján mehetnél akár filozófusnak is)te sem nagyon örülnél ha a biasodnak barátnője lenne,hogy miért?az egy leirhatatlan érzés,egyszerűen annyira megkedveled azt a fiút,hogy zavar ha barátnője van
3.nem szóltam bele egyiknek se az életébe,ha még lenne barátnőjük,akkor se csinálnák cirkuszt mivel nem vagyok sasaeng:)
22/24 anonim válasza:
Holland(Go TaeSeob) az első idol, aki felvállalta, hogy meleg. Sok idolról csak teóriák futnak, de tényleg vannak olyanok, akikre majdnem biztosan azt mondanád, hogy meleg, pl.: Lee TaeMin(imádom, de nem tudom nem észrevenni, hogy szerelmes a női énjébe, de közben lehet, hogy biszex vagy hetero, csak a nőies kategóriában). Egy szónak is sok vége van, Holland az első, akiről saját magátol tudhatjuk, hogy meleg.
23/24 anonim válasza:
Még a válaszomhoz írva: Nagy valószínűséggel egy jó darabig egy idolról sem fogjuk megtudni, hogy más a nemi identitása, nem fogják elárulni, mert valószínűleg a fanok és a különböző társadalmak elutasítanák. A bevallás alól egyenlőre Go TaeSeob(meleg) és Kim MinSeong(Hansol-ToppDog-aszexuális)kivétel.
24/24 anonim válasza:
#21 Érettebb lettél azóta, mióta ezt a kínos választ megírtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!