Tudtok olyan koreai idolt aki meleg?
3-as vagyok. Egy idolnak nem érné meg ha falból lenne barátnője hiszen ilyenkor egy csomó fan elpártol tőle. Max akkor érné meg ha olyan pletyka lenne róla hogy meleg és meg akarnák cáfolni de én nem hallottam hogy volt ilyen GD-vel. Az hogy ilyeneket lájkolt az nekem nem elég bizonyíték. De persze, lehet hogy meleg. Az is lehet hogy bisex. Ki tudja??
Heechul-ról ezt én is olvastam és írtam is hogy valószínűleg meleg.
Jaejoongot nem igazán ismerem, az alapján amit írtál valóban meleg.
Egyébként a többiekről is leírhatnád hogy szerinted miért melegek mert engem tényleg érdekelne. Főleg Yunhora vagyok kíváncsi hogy miért.
Fő hogy a BTS nem meleg,mondjuk egy részből örülnék neki mert nem kéne azon aggódnom folyton hogy barátnőjük lesz xD viszont igy mégis csak jobban örülök hogy heterók(na jó ez gagyi volt xDDD)
Annyit elmondok hogy sem GD sem Key nem meleg,GD-nek több barátnője is volt már,Key pedig már miótta egy nővel posztolgat képeket az instájára(követem a tevékenységeit b+ lol)na szo ennyit róluk
a többieket nem nagyon hallgatom,nem nagyon nézegetem őket,szóval róluk nem tudok mit mondani:D
16-os... Nem csak hogy azt reméled nem lesz barátnőjük (tehát szeretnéd, ha magányosak és boldogtalanok lennének), de szeretnéd ha heterók lennének, tehát kissé homofób is vagy.
Az, hogy valaki képeket posztol egy lánnyal, messze nem jelenti azt, hogy heteró. Mi köze a kettőnek egymáshoz? Mivel a koreai idoloknál nagy probléma ha randiznak (az olyan fanok miatt, mint te), ezért nem posztolná azokat a képeket, ha lenne köztük valami.
Honnan tudnánk mi, hogy melegek, heterók vagy éppen biszexuálisak?
Hagyjátok már abba ezt a nevetséges találgatást és ítélkezést!
Azt hogy valaki meleg-e vagy nem, soha nem mondhatod meg 100%-ra, csak ha beismeri! Azért mert EGYSZERŰEN NINCS JOGOD HOZZÁ!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!