Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Műköröm utálók! Szerintetek...

Műköröm utálók! Szerintetek ezek közül a körmök közül melyik igazi és melyik mű?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok hogy azok akik gyűlölik a műkörmöket és elítélnek mindenkit akin valaha voltak, egyáltalán meg tudják e mondani hogy a köröm amit látnak mű vagy simán festett.

1: [link]

2: [link]

3: [link]

4: [link]

Bónusz kérdés: ugyanúgy megvetitek azokat is akik festik a körmüket mint akik műkörmöt rakatnak fel?

2016. aug. 6. 18:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
8%

Mit akarsz te most ezzel bizonyítani? Jól megmondod a gyűlölködőknek vagy meg akarod őket győzni?

Sok sikert ha nincs jobb dolgod. Taps.

2016. aug. 6. 20:55
 12/16 anonim ***** válasza:
4%

A 2. és a 3. a mű.

Én nem ítélem el azokat, akiknek műkörme van. De szerintem nem olyan szép mint az igazi és felesleges is. A legtöbben amúgyis túlcicomázzák és az már egyenesen visszataszító.

Amúgy rajtam egy hétig volt műköröm, mert volt egy időszak, amikor teljesen lerágtam a körmöm és ezzel próbáltam leszokni a körömrágásról. Nagyon furcsa, zavaró és természetellenes érzés volt. A végén már azért rágtam, hogy megszabaduljak tőle.

22/F

2016. aug. 6. 21:55
 13/16 anonim ***** válasza:
63%

Én nem tudtam eldönteni, hogy melyik mű, és melyik nem, megírhatnád priviben :)

Én nő vagyok, megszakításokkal kb 1 évig volt műkörmöm... Mégpedig azért, mert szeretnék én is szép körmöket, nem tövig levágottat, és ha egy millimétert is megnől, beszakad, olyan gyenge a körmöm.

Szóval nem csak azért visel valaki műkörmöt, hogy agyon cicomázza, és karmai legyenek, hanem hogy ápolt és nőies legyen valakinek a keze.

2016. aug. 6. 22:47
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat nektek is:) Nem akarom ráerőltetni senkire hogy szeresse a műkörmöket, azzal nincs bajom ha valakinek nem tetszik a kinézete, csak ahogy láttam sajnos vannak olyanok akik pusztán ez alapján a tény alapján elítélnek egy embert és ezt nem tartom helyesnek és mint mér írtam a kíváncsiság vezérelt hogy tudják e. De ilyen ember nem írt ide, szóval nem lettem okosabb:D Amúgy nekem is azért volt hogy leszokjak a körömrágásról, és sokat javított a helyzeten, bár valóban furcsa volt az a pár hét amíg fent volt:D

Na elmondom a megoldást, azok nyertek akik szerint a 2. és a 3. a mű, a másik kettő igazi csak festett:)

2016. aug. 7. 00:52
 15/16 anonim ***** válasza:
A kérdéseddel nincs baj szerintem,de túl provokatívan fogalmaztad meg.
2016. aug. 7. 16:35
 16/16 anonim ***** válasza:

Hogy mű-e, azt nem felülnézetnől lehet eldönteni, hanem oldalról és alulról. És igen, ronda domború köröm, és az is ronda, amikor alulról látszik a saját + nű is.

Pár hetes körömnél pedig fentről is látszik.

Az igazi köröm is ocsmány, ha gusztustalanul tarka.

2016. szept. 10. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!