Milyen egy jól ápolt, igazi nő körme?
Mindenképpen természetes. Nekem még a műkörömmel sincs bajom, ha ízléses. Pl. egy rövidebb fazonú műköröm franciára megcsinálva még szép lehet, de a hosszú, csicsás körmök nem szépek.
A géllak jó alternatívája lehet a körömlakkozásnak, mert tartósabb, mint a sima lakk, de ugyanúgy lehet természetes, egyszerű.
A hétköznapokra szerintem a természetes színek jók pl. pasztell, átlátszó, halvány barack, barna ilyesmi. Egy-egy buli alkalmával mehet erősebb szín is, de a mindennapokba a pirosat, lilát, zöldet, kéket stb-t erőteljes árnyalatban túlzásnak tartom.
rövid, francia manikűrös, vagy nude színekkel kilakkozva. Ne legyen lepattogzott. Az igazi nőn nincs semmi mű, tehát műköröm sem kell.
20l
Körömlakk, a szín mindegy, vagy műköröm sztem. Műkörömből az ízlésesebb fajta, nem túl hosszú, nem túl csicsás.
22/F
Sztem az a lényeg, hogy tényleg legyen ápolt. Legyen ápolt a körömágy, ne legyen tövig rágott (enyém az volt, leszoktam róla), ne legyen félig lepattogzott, igénytelen körömfestés rajta, legyenek ugyanolyan hosszúak a körmök. Ez meg már a személyes ízlés része a dolognak:
-ne legyen hegyes baromi hosszú műköröm csicsás-csillogós díszítéssel... az max. trendi, de nem igényes sztem
-legyen alkalomhoz illő... nekem semmi bajom sincs az extrém színekkel, ha azok passzolnak az alkalomhoz és a hölgy egyéniségéhez, de pl. komolyabb irodai környezetben dolgozó hölgynél nekem nem odaillő egy extrémebb szín, oda inkább vmi natúr, halványrózsaszín, barackos, világosbarna, halvány nem csillogós arany vagy bordó, sötétebb lila passzolna, nem mondjuk egy citromsárga vagy egy csillogós Barbie-pink... és mondjuk diplomaosztóra, egyetemi vizsgára, keresztelőre stb. sem hordanék ilyesmi színeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!