Műkörömminta igazi körömre?
Figyelt kérdés
Szisztook.:)) Azt szeretném megkérdezni hogy műkörömmintát lehet e festetni igazi körömre.Nekem amúgy hosszú nagyon szép körmeim vannak amiket mindenki műkörömnek néz..és ezeket nem szeretném lecserélni viszont mintát szeretnék festetni rá.Ha lehet kb mennyiért?? Ha tudtok műkörmöst mondani Veszprémbe szívesn meghallgatom.:DD. 15L2013. júl. 18. 12:49
2/6 anonim válasza:
A legegyszerűbb ha bemész egy körmöshöz és megkérdezed, amúgy a neten rengeteg ötlet van amit akár magadnak is megcsinálhatsz.
3/6 A kérdező kommentje:
a minta megvan azt kéne felfesteni csak én ahhoz béna vagyok (próbáltam).:DDd
2013. júl. 18. 17:59
4/6 A kérdező kommentje:
http://www.youtube.com/watch?v=21JL_tMoeUY amúgy ez a minta lenne
2013. júl. 18. 18:00
5/6 anonim válasza:
Ha megmutatod a videót, akkor egy jó, biztos kezű körmös tuti meg tudja csinálni! Az egyik barátnőm anyukája körmös, láttam már ilyeneket csinálni, de sajna ő elég messze dolgozik veszprém megyétől... Egyébként nemtudom mi a külömbség minta és műköröm minta között... de a csaj a videóban magának csinálja(legalább is az egyik kezén) akkor egy körmösnek se lehet túl nagy gond! :)
6/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ.:)).
2013. aug. 2. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!