Szerintetek kinek van jobb ízlése a filmek terén?
Két ismerősöm azon vitatkozott, hogy mely filmek a jobbak.
Az egyikük a következőket hozta fel:
Amerikai szépség
Rekviem egy álomért
Taxisofőr
Hetedik
A másik pedig ezeket a filmeket említette:
Amerikai szépség
Rekviem egy álomért
Taxisofőr
Hetedik
Kinek adtok igazat? A ti ízlésetek inkább melyik ismerősömével egyezik?
Mondom, te az vagy.
Nagyon szánalmas, amit csinálsz. Nem lesz senki jobb, minőségibb ember, mert szerinte is nagyon elvont, meg egyedi, ahogy a zacskót viszi a szél.
# 11: Az eddigi értetlenkedéseket megértem, mert hülyeséget írtam a kérdésben.
Viszont hogy ezután is támadsz, nem utal túl magas értelmi szintre. Én csak kíváncsi vagyok a véleményekre, ha nem akarsz írni, akkor nem kell válaszolni.
És honnan gondolod, hogy én az elsővel értek egyet, és a másodikat lenézem? (Erre utaltál.) Mert én nem írtam ilyesmit.
A kérdés valóban hibás, de aztán láttam javítottad... nos amik a kérdés leírásában(kétszer is) szerepelnek kiváló filmek, és nem véletlenül elismertek, én magam is szeretem őket.
A Titanic kapta a legtöbb Oscart a filmtörténet során, és ezzel futott be Leo, de a története egyszerű, mint a faék, igazából a kiváló rendezés viszi el a hátán a filmet, illetve a katarzis a végén ugye hatásos... azonban így is csak egy szimplán jó film, nem indokolt a nagyon nagy hype, és a legtöbb Oscar. De nem rossz, ezt nem mondtam, mielőtt még valakik nekem esnének.
A másodikat nem láttam, nem tudok nyilatkozni róla.
A szürke ötven árnyalata egyértelműen baromság, a karakterek viselkedése irreális, sztori nagyon nincs, és hát... az egész ostobaság, a BDSM nem ez, nem erről szól. Az erotikus jelenetek viszont tényleg művésziek lettek a maguk nemében, ennyi pozitívum elmondható róla. Egyébként azt tudtátok, hogy egy Twilight fanfiction-nek indult az egész? Szóval ja, szarból nem lehet várat építeni...
Ez az én (jól megindokolt) véleményem, de tuti biztos, hogy most emiatt lepontoznak és máris a torkomnak ugranak, főleg a rajongók.
Mindkettő hülye. Az ízlésen nem kell vitatkozni. Ha nekem a kedvenc színem a zöld, a haveromnak a kék akkor nem fogok vele összeveszni.
Ha más az ízlésük, akkor ne menjenek együtt moziba, ennyi.
Egyébként én inkább az elsőt preferálom.
11#
Mi van akkor, ha a két kérdést ugyanaz az ember írta?
Semmi, csak miért akarja bebizonyítani ezt?
Olyat még nem hallott, hogy valaki az összes felsorolt filmet látta? Vagy véletlen olyan véleménye legyen, hogy X szerint a Taxisofőr ÉS a Titanic a legjobb?
Tipikusan az "illik" filmeket sorolta fel az egyikbe, a "ciki" filmeket meg a másikba. Tudom, mert én minden filmet, zenét szeretek, és ismerem az ilyen embereket, akik előtt titkolni kell, ha valami mainstream is tetszik, mert akkor szar ember vagy.
"smerem az ilyen embereket, akik előtt titkolni kell, ha valami mainstream is tetszik, mert akkor szar ember vagy."
Rosszul vagyok az ilyenektől én is, mert ezek a megnyilvánulások semmi mások, csak egy nagy adag kisebbségi komplexus.
Ezek rendesen vadásszák az ilyen helyzeteket, hogy újra elmondhassák, hogy bezzeg én, aki mindennap Kubricket néz, bezzeg mások meg a Való Világ :D
Kb mint a nagy antifacebookosok nagyrésze.
Persze kivételek vannak mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!