Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek kinek van jobb...

Szerintetek kinek van jobb ízlése a filmek terén?

Figyelt kérdés

Két ismerősöm azon vitatkozott, hogy mely filmek a jobbak.

Az egyikük a következőket hozta fel:

Amerikai szépség

Rekviem egy álomért

Taxisofőr

Hetedik

A másik pedig ezeket a filmeket említette:

Amerikai szépség

Rekviem egy álomért

Taxisofőr

Hetedik

Kinek adtok igazat? A ti ízlésetek inkább melyik ismerősömével egyezik?

2016. aug. 5. 19:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Mondom, te az vagy.

Nagyon szánalmas, amit csinálsz. Nem lesz senki jobb, minőségibb ember, mert szerinte is nagyon elvont, meg egyedi, ahogy a zacskót viszi a szél.

2016. aug. 5. 19:39
 12/25 A kérdező kommentje:

# 11: Az eddigi értetlenkedéseket megértem, mert hülyeséget írtam a kérdésben.

Viszont hogy ezután is támadsz, nem utal túl magas értelmi szintre. Én csak kíváncsi vagyok a véleményekre, ha nem akarsz írni, akkor nem kell válaszolni.

És honnan gondolod, hogy én az elsővel értek egyet, és a másodikat lenézem? (Erre utaltál.) Mert én nem írtam ilyesmit.

2016. aug. 5. 19:43
 13/25 anonim ***** válasza:

A kérdés valóban hibás, de aztán láttam javítottad... nos amik a kérdés leírásában(kétszer is) szerepelnek kiváló filmek, és nem véletlenül elismertek, én magam is szeretem őket.

A Titanic kapta a legtöbb Oscart a filmtörténet során, és ezzel futott be Leo, de a története egyszerű, mint a faék, igazából a kiváló rendezés viszi el a hátán a filmet, illetve a katarzis a végén ugye hatásos... azonban így is csak egy szimplán jó film, nem indokolt a nagyon nagy hype, és a legtöbb Oscar. De nem rossz, ezt nem mondtam, mielőtt még valakik nekem esnének.

A másodikat nem láttam, nem tudok nyilatkozni róla.

A szürke ötven árnyalata egyértelműen baromság, a karakterek viselkedése irreális, sztori nagyon nincs, és hát... az egész ostobaság, a BDSM nem ez, nem erről szól. Az erotikus jelenetek viszont tényleg művésziek lettek a maguk nemében, ennyi pozitívum elmondható róla. Egyébként azt tudtátok, hogy egy Twilight fanfiction-nek indult az egész? Szóval ja, szarból nem lehet várat építeni...

Ez az én (jól megindokolt) véleményem, de tuti biztos, hogy most emiatt lepontoznak és máris a torkomnak ugranak, főleg a rajongók.

2016. aug. 5. 19:52
 14/25 anonim ***** válasza:

Mindkettő hülye. Az ízlésen nem kell vitatkozni. Ha nekem a kedvenc színem a zöld, a haveromnak a kék akkor nem fogok vele összeveszni.

Ha más az ízlésük, akkor ne menjenek együtt moziba, ennyi.

Egyébként én inkább az elsőt preferálom.

2016. aug. 5. 19:54
 15/25 A kérdező kommentje:
# 13: Én felpontozlak, és senkit nem fogok lepontozni, akár az elsőt, akár a másodikat tartja jobbnak, ha válaszol a kérdésemre, és nem csak idetrollkodik, mint a 11-es.
2016. aug. 5. 19:55
 16/25 A kérdező kommentje:
# 14: Nem olyan vitára kell gondolni, hogy "K...a anyád, hogy ezt a f...ságot nézed!", inkább beszélgetésnek nevezném.
2016. aug. 5. 19:56
 17/25 anonim ***** válasza:
2016. aug. 5. 20:05
 18/25 anonim ***** válasza:

11#

Mi van akkor, ha a két kérdést ugyanaz az ember írta?

2016. aug. 5. 20:11
 19/25 anonim ***** válasza:

Semmi, csak miért akarja bebizonyítani ezt?

Olyat még nem hallott, hogy valaki az összes felsorolt filmet látta? Vagy véletlen olyan véleménye legyen, hogy X szerint a Taxisofőr ÉS a Titanic a legjobb?

Tipikusan az "illik" filmeket sorolta fel az egyikbe, a "ciki" filmeket meg a másikba. Tudom, mert én minden filmet, zenét szeretek, és ismerem az ilyen embereket, akik előtt titkolni kell, ha valami mainstream is tetszik, mert akkor szar ember vagy.

2016. aug. 5. 20:24
 20/25 anonim ***** válasza:

"smerem az ilyen embereket, akik előtt titkolni kell, ha valami mainstream is tetszik, mert akkor szar ember vagy."

Rosszul vagyok az ilyenektől én is, mert ezek a megnyilvánulások semmi mások, csak egy nagy adag kisebbségi komplexus.

Ezek rendesen vadásszák az ilyen helyzeteket, hogy újra elmondhassák, hogy bezzeg én, aki mindennap Kubricket néz, bezzeg mások meg a Való Világ :D

Kb mint a nagy antifacebookosok nagyrésze.

Persze kivételek vannak mindenhol.

2016. aug. 5. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!