Amatőr filmek készítéséhez digitális fényképezőgép vagy digitális kamera a jobb?
Szeretnék egy új eszközt venni,amivel jobb minőségű filmeket készíthetek.Szakértők véleményét kérném,hogy kamerát vagy fényképezőgépet vegyek?Szerintem filmezéshez a kamera a jobb,de ma már a fényképezőgépek is gépesek ugyanolyan felbontású felvételt készíteni.Valamint még pár kritériumot felírtam,aminek szeretném hogy megfeleljen:
-Full HD minőség
-Jól vegye a hangot VAGY lehessen mikrofont csatlakoztatni hozzá
-Jó képminősége legyen este,félhomályban,sötétben,kint és bent is
-Nincs zúgása(ez gondolom egyiknél sincs így,viszont a GoPro felvételei eléggé zúgnak).
Köszönöm a válaszokat és hogy elolvastad ezt a hosszú leírást.Egyébként olyan 90ezer forint körül gondoltam.
A kérdésedben ott a válasz!
Filmet akarsz készíteni, tehát kamera.
Az egy dolog, hogy a fényképező is tud videót rögzíteni, de ugye a fő funkció rovására mindig gyengébb minőségű a kiegészítő funkció.
Ilyen erővel akkor videózhatnál a telefonoddal is.
A rászánt összeg pedig eleve kizárja, hogy egy vérprofi, mindenre alkalmas fényképezőről beszéljünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!