Ti az alábbiak közül mit vennétek meg?
1: Egy Dunántúli falu szélén van egy felújítandó kis méretű kastély, 3 hektáros birtokkal. Az ára 50 millió, kb. 30 millió lenne a felújítása. 5+3 fél szoba, nappali, emelet, több fürdőszoba, de mindent fel kell újítani.
2: Budapest belvárosában, jó, de drága környéken, mondjuk az Andrássy-n egy 80 m2-es, 2+1 fél szoba+nappalis lakás, ne kell rá költeni, csak bútorok kellenek bele, ugyanúgy 80 millió.
3: Budapest külvárosában, nyugodt környéken nagy méretű családi ház ( 4 szoba, nappali, minden szobához saját fürdőszoba, kis méretű kert, medencével ), csakugyan 80 millió.
Elméleti kérdés, most pont nincs 80 millióm, csak ezeket "álmodozás közben" találtam a neten. Ti mit választanátok?
Én a 2.-at vagy esetleg a 3.-at.
Az első ki van zárva, mert rengetegbe kerül egy ilyet fenntartani. Nem véletlenül lehet olyan híreket látni, hogy 1 Ft-ért eladó egy kastély, ha vállalod, hogy karban tartod.
Nekem a 3. is túl nagy lenne, úgyhogy ezek közül a kisebb, de jó helyen lévő 2-es lenne a legjobb választás.
Én inkább építenék egy saját házat, valahol a Balaton mellett, vagy egy hegyoldalba, ahol lehet kirándulni.
Ha mindenkép ebből a 3-ból kell választani, akkor az utolsó
19999: Egy profi kiképzést, hozzá a legjobb felszerelést (mesterlövészpuska, éjjellátó stb...)
Ország megmentése indul 3..2..1..
....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!