Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Ti melyik babakocsit vennétek...

Ti melyik babakocsit vennétek az alábbiak közül?

Figyelt kérdés

Quinny Moodd- tetszik, hogy nem kagylós, de kicsi a kupolája

Stokke Trailz- Kicsit batárnak tűnik

Bugaboo Buffalo- Ha fektetni szeretném a gyerkőcöt, kicsit fent van a lába, fura...

Bugaboo Cameleon 3

Mamas&Papas Armadillo- tetszik, hogy üléssel összecsukható, nem túl nagy kocsi

Terepen is használom majd, nem tudom, az utóbbi kettő eltolható-e ott.

Van bárkinek negatív, vagy pozitív tapasztalata, esetleg meglátása? Mindegyiket láttam élőben, de hátha valakinek van valami befolyásoló tapasztalata.

Köszönöm szépen!

2015. jún. 4. 06:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyszerűbb lett volna; ha linkeled. Úgy könnyebb megnyitni, így meg masolgatni kellene ..
2015. jún. 4. 08:02
 2/5 aHermann ***** válasza:

Szia!

Ha terepre kell, mindenképp a Buffalo.

Bár nem vagyok Bugaboo szakértő, de mikor egyszer élőben bababoltban nézelődtem, nem hasonlónak tűnt a Buffalo és a Cameleon sportrésze.

Még a Trailz jó lehet.

A Moodd első kereke mindenhol fenn fog akadni, ráadásul ilyen 3kerekest terepre nem vennék. Sanszos, hogy kitörik.

Az Armadillo még városban is kiskerekű, nemhogy terepre..

A Cameleon első kerekei szintén minik. Terepre nem jó, maximum, ha megveszed a téli kereket is, de azzal meg fixen tudod csak tolni a kocsit (emelve tudsz kanyarodni).

A Donkey nem tetszik? Ha kistesó is lesz hamar, csak ikerkocsivá átalakítod (ilyen vázút érdemes kérni), és nem lesz gond a kocsival.

2015. jún. 4. 08:54
 3/5 aHermann ***** válasza:

Elírtam:

Nekem hasonló volt a Buffalo és a Cameleon sportrésze.

A Donkey is hasonló sportrészileg, de nagy kerekű, mint a Buffalo.

2015. jún. 4. 08:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Mint javító én a terep miatt a Trailzt javasolnám, vagy az új Quinny Speedit.

A Modd kerekei kicsik, vékony gumi a futófelület és úgy pattog az aszfalton, hogy konkrétan én agyrázkódást szenvednék benne :D

A Bugaboo Cameleon kerekei nem alkalmasak csak a nagyon "hű de flaszteros" közlekedésre, de egy picit nagyobb esőelvezetőben már el is akad.

Az Armadillo ugyan ez csak kifordítva.

Szerintem az első három közül a Trailz a legjobb, bár nem ismerem, hogy használat közben mit produkál. Nekem terep és városi közlekedés egyaránt van, pici autóval és egy Speedi-t vettem. Kényelmes nekem is és a gyereknek is. Nem meg oldhatatlan vele buszozni, vonatozni sem és bárhol elmegy.

2015. jún. 4. 13:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Milyen terepre szeretnéd használni?
2015. jún. 4. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!