Ti is úgy látjátok, hogy a globális fölmelegedés
tönkreteszi sok ember életét?
Figyelt kérdés
Semmihez sincs kedvem, pocsékolom az időt, karácsonyi dalokat hallgatok az unalmas napos időben, ki se mozdulok csak ritkán és este. Az ismerősök és a család hívtak nyaralni de visszamondtam mert semmi kedvem sincs kitenni a lábamat és egyszerűen túl forró egy nyaralás. Télen is 22-23 fok volt, régen meg zuhogott a hó télapókor. Pesten 15 percet esett a hó (havas eső) télen, annyi ideig tartott a tél. Mennék nyaralni, de a hangulatot is elveszi a sok meleg, pedig szívesen ennék hekket meg burgert és nézném a csajokat a tengerparton. Pár éve jókat lehetett nyaralni. Karácsonykor meg semmi hangulatot sem látok hogy zöldel a fű és ott van a fa a házban. Szeretnék menni téli vásárokra, adventi eseményekre, inni a forrócsokit a havazó felhők alatt és nézni a sok embert nagykabátban meg a mikulásokat és szaloncukrokat. A mézeskalács sem olyan finom ha süt a nap. :( Ősz sincs már, régen akkor kirándultam a hegyekbe. Tavasszal meg sportoltam, de nyárias a tavasz így híztam jópár kilót. A sugárzás meg borzalmas, napkrém kell már tavasz elejétől, mert rekord vékony az ózonréteg M.o. fölött és a kánikula folytatódik.
2016. júl. 30. 19:28
1/6 anonim válasza:
Nem. Kevesebbet kell fűteni, több jut kajára. Kit érdekel ha elolvadnak a jégtakarók? Legalább lesz magyar tenger ezáltal fellendül a turizmus. Meg elmossa azt a sok fos tengerparti országot a vízszintemelkedés így a konkurencia is ki lesz lőve egyből.
A globális felmelegedés jó dolog, ha rajtam múlna eltüntetném az egész nyamvadt ózonréteget.
Jó lenne, ha a nyafogás helyett inkább gondolkoznál mielőtt hülyeséget kérdezel.
2016. júl. 30. 19:35
2/6 anonim válasza:
Milyen jó neked, hogy ez a legnagyobb problémád.
De tegyük fel, hogy igazad van. Most akkor mi legyen? Állítsunk meg egy természetes folyamatot, ami párezer évenként végbemegy a földön? Ezt te semgondoltad komolyan...
2016. júl. 30. 19:45
3/6 A kérdező kommentje:
Kicsit sem természetes folyamat és van nagyobb problémám is.
2016. júl. 30. 19:56
4/6 anonim válasza:
A földnek ciklusai vannak. A földtörténet során számos felmelegedés és lehülés történt. Ezért voltak a jégkorszakok és az utánuk lévő olvadás. Vagy szerinted azért volt a jégkorszak után a felmelegedés, mert az ősemberek túl sok tüzet gyújtottak, meg sokat lélegeztek?
2016. júl. 30. 20:03
5/6 anonim válasza:
Remélem ilyen marad az idő. Nagyon szeretem a meleget.
2016. júl. 30. 20:07
6/6 anonim válasza:
A felmelegedés és a lehűlés tényleg ciklikus, de a sebességgel van probléma, túl gyorsan változik az éghajla,, és az élőlények nem tudnak elég gyorsan alkalmazkodni.
Égyébként én sem szeretem a meleget, inkább legyen hideg és essen az eső.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!