Szerintetek megnéznek és megszólnak ezért a utcán?
Figyelt kérdés
Fiatal lány vagyok,enyhén túlsúlyos.Nagyon rosszul bírom a meleget,és sajnos ha éppen nem felhőszakadás van,akkor este 8kor is 28 fok van.Eddig jártam futni,senki nem látott,itthon edzek,megint csak nem lát senki. Most viszont szeretnék elkezdeni bringázni is,találtam is magamnak jó útvonalat,viszont sajnos az nem eldugott.A probléma,hogy sportmelltartóba szeretnék tekerni,és nagyon félek,hogy megszólnak az emberek érte. Nem város,itt mindenki ismer mindenkit.
Ki mit gondol erről?
2016. júl. 28. 15:05
11/12 anonim válasza:
Persze, nyugodtan menj ki fehérneműben az utcára. Sőt, nadrágot se vegyél fel, nehogy melegítse a kis habtestedet. Általában nyugodtan járhatsz pucéron, esetleg mássz vissza a fára és onnan dobáld az ürülékeddel a fajtársaidat, már amikor nem a saját fenekedet harapdálod.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
Kedves 11#. Szerintem egy kicsit ezzel most túllőttél a célon.Nagyon kíváncsi lennék a korodra/nemedre,szóval kérlek,ha nem fáradtság,írd meg!
2016. júl. 28. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!