Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek megnéznek és...

Szerintetek megnéznek és megszólnak ezért a utcán?

Figyelt kérdés

Fiatal lány vagyok,enyhén túlsúlyos.Nagyon rosszul bírom a meleget,és sajnos ha éppen nem felhőszakadás van,akkor este 8kor is 28 fok van.Eddig jártam futni,senki nem látott,itthon edzek,megint csak nem lát senki. Most viszont szeretnék elkezdeni bringázni is,találtam is magamnak jó útvonalat,viszont sajnos az nem eldugott.A probléma,hogy sportmelltartóba szeretnék tekerni,és nagyon félek,hogy megszólnak az emberek érte. Nem város,itt mindenki ismer mindenkit.

Ki mit gondol erről?

2016. júl. 28. 15:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

miért is szólnának meg a sport melltartó miatt?

23F

2016. júl. 28. 15:14
 2/12 anonim ***** válasza:
Biztos lesz, aki megszól, de nem kell törődni vele. Zene be, világ ki.
2016. júl. 28. 15:16
 3/12 anonim ***** válasza:
Hát, maximum olyan beszólás lesz, hogy hogy meg khm-nak téged. Nem hinném, hogy kéne tartanod negatív a beszólásoktól.
2016. júl. 28. 15:21
 4/12 anonim ***** válasza:

Csak simán sport melltartóban, vagy pólót is vennél fölé?

Amúgy nem gáz, olyan, mintha a strandra mennél, ott is csak melltartóban van az ember, nem beöltözve. Ha esetleg megszólnának, üsd el őket.(vicceltem.)

Ne foglalkozz velük.

2016. júl. 28. 15:22
 5/12 anonim ***** válasza:

én azért pólót vennék rá, bár én már öreg vagyok

azt vegyél fel,ami jólesik

2016. júl. 28. 15:28
 6/12 anonim ***** válasza:
Biztos lesz, aki beszól valamit de ne törődj vele. :)
2016. júl. 28. 15:30
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha a beszólásoktól tartasz, akkor vegyél a melltartód fölé egy vékonyabb pólót. Sokan így sportolnak, pont ezért is, akár túlsúlyosak, akár nem. Ha bomba alakod van, azért szólnak be, ha nem "tökéletes", akkor meg azért.
2016. júl. 28. 15:42
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Simán,póló nélkül gondoltam,futottam már úgy,sokkal jobban éreztem magamat.
2016. júl. 28. 15:57
 9/12 anonim ***** válasza:
Szard le őket, ha neked kényelmes úgy futni, akkor fuss úgy. Ahol anyámék laknak, egy kisváros, ott is ciki ha valaki fut, pláne sportruhában. A vénasszonyok kint szotyiznak a padon és a fejüket csóválva morogják: ez a xy már megint fut! Főleg ha egy kicsit idősebb, házas nő teszi, hiszen nekik már csak a gyerekeket kell potyogtatni, minek a jó alak? Rám is mutogatnak olykor amikor ott vagyok nyáron, hogy na az xy lánya fut de minek, olyan sovány mint egy deszka! Nem bírják felfogni, hogy az ember azért is futhat, mert erősödik tőle (én tényleg sovány vagyok de azóta nincs asztmám, mióta futok). Ilyen helyeken, bármit csinálsz, megszólnak. Szerintem k_va nagy respect azoknak a duci embereknek, akik felismerik, hogy ideje változtatni és tesznek is érte. Sosem szólnék meg emiatt senkit és hidd el, nagyobb városokban sem szokás. Faluban egy megoldás marad, leszarni őket magasról. Vedd fel azt a sportmelltartót és go tekerni! Később majd csodálni fogják a szép sportos testedet. Sok sikert! :)
2016. júl. 28. 17:54
 10/12 anonim ***** válasza:

kerékpározás közben szoktam látni szintén fogyni akaró nőket rendes felsőben,

sportmelltartóban senkit nem láttam még, de nem foglalkoznék amúgy se vele, ha már szenved azért hogy jobban nézzen ki az számomra pozitív

2016. júl. 28. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!