Szerintetek bunkó vagyok?
Figyelt kérdés
Fiam barátnője nálunk lakik átmenetileg. Ma főztem és enni akart belőle, de nem engedtem meg neki, mert akkor nem jutott volna a férjemnek meg a másik lányomnak. Mondtam neki menjen boltba vegyen magának kaját, ha akar. A fiam meg elhordott mindenféle parasztnak.2016. júl. 26. 21:53
1/9 anonim válasza:
Hát, kezelhetted volna jobban is a helyzetet. Pl ha azt mondod, hogy most csak keveset tudtál főzni és kell a férjednek.
Igazad volt, de bunkó voltál
2/9 anonim válasza:
Ha ez igaz, akkor jó nagy paraszt vagy. Amikor én voltam a volt barátnőméknél, akkor is történhetett bármi, nekem mindig jutott; pedig egy igencsak szegény proli család volt.
3/9 anonim válasza:
Hát nem csak, hogy bunkó vagy, hanem smutzig is.hogy lehet ételt sajnálni valakitől? és, ha az a leány gyereket szül a fiadnak? akkor sem adsz majd neki enni? Szegény lány.. ne csodálkozz, ha ezek után nem fog szeretni téged.. ha én a helyedben lennék, azt szeretném, hogy a fiam barátnője minél inkább otthon érezze magát, nem pedig úgy, mint egy megtűrt személy.. és egyébként is, miért nem úgy főzöl, hogy neki is jusson? ha ennyire probléma a pénz, megbeszélhetnétek hogy azért szálljon be vlamennyivel a budzsébe, de számomra ne haragudj, elfogadhatatlan ez a viselkedés, ha valaki éhes, a számból is odaadnám a falatot, nem hogy ez..
5/9 anonim válasza:
Jobb lett volna, ha ezt teszed:
1, ezek után bocsánatot kérsz és elmész venni neki valami ételt/csokit
2, legközelebb az ő részét is beleszámolod az ebédbe
3, megmondhattad volna illedelmesen is-már amennyire ezt lehet- mondani.
Ez parasztság volt, hiszen ő a vendég. Mióta ismeritek egymást?
6/9 anonim válasza:
Szerintem bunkó vagy! Én egyszer még egy kollégámmal is megfeleztem az ebédemet, mert nem tudott kaját hozni és nem is volt pénze. És ha pénzt nem is, de kaját adnék bárkinek, annak is aki az utcáról kopogtat be és kevéske ennivalót kér, mert egy tányér ételt nem tudnék megtagadni senkitől sem, akkor sem, ha ezért nem kevesebb jutna. Micsoda egy bunkó paraszt vagy, eszméletlen!!!
7/9 anonim válasza:
Szerintem igazad van viszont a hozzászólók nagy részének is. Nem tudom a körülményeket, én a helyedben beáldoztam volna valaki adagját számára, utána megbeszélve a jövőbeli kajadolgokat. Viszont az ő helyében sem sértődtem volna meg a dolgon. Egy biztos, mondhattad volna kellemesebben is.
8/9 anonim válasza:
Nem csak bunkó, idióta is vagy.
Nem tudsz számolni? Főzz annyit, hogy mindenkinek jusson. Ha zavar, hogy ott lakik átmenetileg, azt már az elején közölni kell mert valószínűleg akkor oda se megy. Ha viszont kénytelen szerencsétlen, akkor még nagyobb bunkó vagy, mert sajnálod tőle az ételt.
9/9 anonim válasza:
Ez bizony bunkóság volt. Vannak nagyon szegény sorban lévő barátaim és azt mindig megtapasztaltam, hogy a kaját akkor is szívesen megosszák a vendéggel, ha nekik nem marad semmi belőle, sőt sértésnek veszik, ha nem fogadja el valaki a felkínált ételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!