Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek ez nem volt bunkó...

Szerintetek ez nem volt bunkó dolog tőle?

Figyelt kérdés

Ma nagytakarítást tartottam. Elhúztam a szekrényeket, a kanapét, mögöttük is kiporszívóztam, felmostam, a szőnyegeket kiráztam, kiporszívóztam, szóval nem egy öt perces takarítás volt.

Aztán hazanéztek anyukámék, a párja is jött, akivel nem jó a viszonyunk. Mivel ilyen esős, sáros idő van, külön szóltam, hogy légyszíves a cipőket hagyják az előszobában, direkt ki is tettem törölközőket, hogy ne ússzon az előszoba. Tudom, hogy nem szokásuk levenni a cipőt, csak betrappolnak a szobába, csak ez száraz, jó időben annyira nem látszik meg, mint ilyenkor. És mikor megyek ki a konyhába, látom, hogy egy cipő sincs a törülközőkön, úgy mentek be a szobába. Rosszul esett, mert az egész délelőtt csak annak a szobának a takarítására ment el, és direkt kértem is, hogy ne menjenek be így, és konkrétan sz*rtak a fejemre. Aztán meg söpörhettem föl, mert bevitték a sarat.

Szerintetek ez nem volt bunkóság? Vagy csak én fújom föl a dolgot?

L/20

2016. júl. 16. 13:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bunkó dolog volt. Én személy szerint sehova nem megyek be cipővel csakis akkor, ha külön kihangsúlyozzák nekem, hogy menjek csak nyugodtan, sőt ez felénk így is szokás. Ha te egy csomót takarítottál és külön megkéred őket erre az egyáltalán nem megterhelő feladatra és azt nem képesek figyelembe venni, akkor az bunkó viselkedés.
2016. júl. 16. 13:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy az, én szóvá is tettem volna.
2016. júl. 16. 13:55
 3/7 anonim ***** válasza:
74%
Nem fújod fel egyáltalán. Legközelebb ne takaríts!!! 20/F
2016. júl. 16. 14:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Barátoméknál is mondják, hogy nem kell levenni stb. de mindig leveszem
2016. júl. 16. 14:36
 5/7 Inessential ***** válasza:
De.
2016. júl. 17. 01:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Az volt, de írd meg hogyan kérted, odakiáltottál, vagy mi? Csak mert akkor lehetne mondani hogy nem hallották.
2016. júl. 17. 16:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem, mikor kimentem köszönni nekik, akkor mondtam. Kizárt, hogy nem hallotta. Inkább csak nem érdekelte, és már csak azért is cipővel ment be.
2016. júl. 17. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!