Szerintetek ez nem volt bunkó dolog tőle?
Ma nagytakarítást tartottam. Elhúztam a szekrényeket, a kanapét, mögöttük is kiporszívóztam, felmostam, a szőnyegeket kiráztam, kiporszívóztam, szóval nem egy öt perces takarítás volt.
Aztán hazanéztek anyukámék, a párja is jött, akivel nem jó a viszonyunk. Mivel ilyen esős, sáros idő van, külön szóltam, hogy légyszíves a cipőket hagyják az előszobában, direkt ki is tettem törölközőket, hogy ne ússzon az előszoba. Tudom, hogy nem szokásuk levenni a cipőt, csak betrappolnak a szobába, csak ez száraz, jó időben annyira nem látszik meg, mint ilyenkor. És mikor megyek ki a konyhába, látom, hogy egy cipő sincs a törülközőkön, úgy mentek be a szobába. Rosszul esett, mert az egész délelőtt csak annak a szobának a takarítására ment el, és direkt kértem is, hogy ne menjenek be így, és konkrétan sz*rtak a fejemre. Aztán meg söpörhettem föl, mert bevitték a sarat.
Szerintetek ez nem volt bunkóság? Vagy csak én fújom föl a dolgot?
L/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!