Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mivel foglaljam le magam a...

Mivel foglaljam le magam a városban?

Figyelt kérdés

A barátaim nyaralnak, így hosszú ideje itthon ülök, mindenféle program nélkül. Ti milyen egyszemélyes elfoglaltságokat szoktatok csinálni a városban, amitől nem unjátok magatokat?

18/L

2016. júl. 24. 19:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Melyik városról van szó? Mert hiába mondanám hogy ülj ki a Bálna Teraszra vagy menj a Szabadság hídra barátkozni ha nem BP-n vagy.
2016. júl. 24. 20:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Hajdúnánás. Bp-hez képest szürke hely. :)
2016. júl. 24. 20:04
 3/3 anonim válasza:
örulj hogy varosban elsz, itt videken az isten hata mogott de car istenem ezt meg az ellensegemnek se kivannam, semmit nem lehet csinalni, van egy ket kocsma ott sincs normalis ember csak az alkeszok, orulj h nem ilyen helyen élsz, menj plázaba nezelodni, ulj be moziba nézz meg vmit, vagy csak menj jard a boltokat vasarolj, ugy tudom a csajok imadnak vasarolni, vagy csak setalj a varosban csak ugy es nezelodj ha kedved van menj be ide oda mit tom kávezo fagyizo akarhova en is szoktam ilyet neha a kozeli varosban, bar nekem olyankor pszihologusnal kéne lennem de sose megyek
2016. júl. 24. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!