Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mivel foglaljam el magam?

Mivel foglaljam el magam?

Figyelt kérdés

Már kezd egyre unalmasabb lenni az itthon töltött idő mivel munkát keresek.

A barátnőim közül mindenkinek van munkája csak nekem nincs.

Rossz, hogy én csak itthon ülök és néha megyek el sehova.

Minden nap nézem a munkákat, elküldöm az önéletrajzomat.

Úgy érzem nagyon lassan telik az idő és mintha egy hét egy év lenne.

Hohyan lehetne ezt az időszakot átvészelni?

24/L

2016. júl. 14. 07:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

mi a hobbid?

am a helyedben tanulnék...

lehet filmezni, meg egyéb kényelmes dolgokat csinálni, de inkább fejlődj, "dolgozz" otthon is!

olyan témában olvass ami érdekel...

23F

2016. júl. 14. 08:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Tanulj nyelvet. Gondolom tanultál angolt a suliban, fejleszd még magasabb szintre. Olvass angolul könyvet.

Kezdj neki másik nyelvnek (pl. német).

Esetleg menj el mekibe, lidl-be dolgozni addig, hogy pénzed is legyen valamennyi és ne unatkozz otthon.

2016. júl. 14. 08:29
 3/7 anonim válasza:
100%
Menj el önkéntes kutyasétáltatónak menhelyekre. Jókat lehet szórakozni a négylábúakkal. Két kutyám is van, repül velük az idő.
2016. júl. 14. 09:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is itthon vagyok csak én azért, mert pont munkahelyváltós időszakban estem teherbe.

Én az angol mellé megpróbálom a németet is megtanulni és még valami OKJ-s tanfolyamra is jelentkezni szeretnék.

Szerintem az a legjobb, ha fejleszted magad ameddig nem találsz munkát. :)

2016. júl. 14. 09:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Amit az előzőek is írtak, a tanulás a legjobb, azt fogod tudni kamatoztatni a jövőben is. Azon kívül gondold végig, hogy mi az ami nagyon érdekelne, vagy mindig is kíváncsi voltál rá, de nem volt rá időd. Most itt az alkalom. Ha dolgozni fogsz, kevés időd lesz, ha családod és gyereked is lesz, még annyi sem.
2016. júl. 14. 09:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Amíg nem találsz munkát, addig vállalj el valami nyári munkát, alkalmi munkát. Lefoglalod magad, keresel egy kis pénzt, megismersz új embereket.

Otthon olvass, gyakorolj nyelvet.

2016. júl. 14. 09:49
 7/7 anonim ***** válasza:

ne stresszelj rá. ha van végzettséged és küldöd az önéletrajzokat, akkor előbb-utóbb csak lesz valami. ha más nem,akkor vállalj el olyan melót, amihez ugyan túlképzett lennél, de közben is tudnál állást keresni..

és én a helyedben kiélvezném még ezt az időszakot, amíg van sok szabadidőm. olvass, nézz sorozatokat, tedd rendbe a házat, akár magadon is változtathatsz . és járj el sportolni/futni. ne ülj mindig otthon. esetleg a leendő állásinterjúkra is készülhetsz

2016. júl. 14. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!