Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti dolgoznátok ilyen körülmény...

Ti dolgoznátok ilyen körülmények között? Nem birom már

Figyelt kérdés

Két napja megtudtam hogy bélgilisztás vagyok, a bal lábfejem teljesen fel van dagadva, és most reggel arra keltem hogy árpás a szemem. Egy óra múlva bent kell lennem a melóhelyen, este 10kor végzek, szünetek alig vannak. Egész nap talpon vagyok, leülni nem tudok. Úgy érzem nem birom már. Ezt csinálom másfél hónapja, 12 órázok. Egész nap szedem a tálcákat meg poharakat egy önkiszolgáló étteremben, közbe a pultba is vagyok ha hívnak, este meg megyek a konyhára evőeszközöket polírozni, 4-5 órán keresztül megállás nélkül. Hazamegyek és alszok, reggel meg kezdődik elölről. Az ablakon keresztül figyelgetem az embereket akik az étterem részbe ebédelnek, vacsoráznak. (Nem az önkiszolgáló részlegen hanem a normális étterembe) és borzasztó érzés hogy nekem ez jutott, mások meg 9000ftért ebédelnek, tegnap figyeltem mennyit fizet egy nő, a lányának a barátjának meg magának. Miért ilyen szar igazságtalan az élet? Akik itt mosogatnak bentvannak reggeltől éjfélig, egy idősebb bácsi meg egy idősebb nő. Hogy gondolja ezt a főnök? De ez nagyon sok helyen így megy, nem csak itt. Úgy érzem ha felmondok bűntudatom lesz és utálni fogom magam amiért semmi akaraterő nincs bennem, de én ezt már tényleg nem birom. Elegem van az egészből. Napi kb. 5000ft-ot kapok mindezért. Mit csináljak hogy ne ilyen életet kelljen élnem?

20/l

2016. júl. 24. 09:20
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
52%
Szakmát meg munkahelyet kell váltani ennyi....
2016. júl. 25. 06:16
 22/30 anonim ***** válasza:
32%
Én vagyok az a kommentelő, aki írta, hogy 2x felvételizett az egyetemre. Szintén 20 éves vagyok. Szintén ,,eltoltam" a dolgokat, nem tanultam. Ennek most iszom a levét. De még nem késő helyrehozni a dolgokat, úgy gondolom. Tényleg kell valami szakma, ha nem szeretnéd ezt csinálni. Szociális fóbiás vagyok és depressziós. Már előre félek a környezettől, a társaságtól, ami lesz majd a képzésen. De rájöttem, hogy ha boldogulni akarok, kell egy valamire való végzettség, máshogy ezt nem lehet. Nem vagyok hajlandó gyorsétteremben gürcölni életem végéig. Mint írtam, mentális problémám és személyiségzavarom van, úgyhogy rám nem lehet azt mondani, hogy ,,könnyen beszélek". Sok sikert, bízom benne, hogy te is találsz valami jó szakmát! 20/F
2016. júl. 25. 07:21
 23/30 anonim ***** válasza:
0%
Intelligensnek tűnsz, úgyhogy nagyon kár lenne érted. Mint azt írtam a 10-es kommentemben is, ha szeretnéd (és persze ha ráérsz), akkor szívesen beszélgetnék veled, mert majdnem ugyanebben a helyzetben vagyok én is. (22-es válaszoló voltam.)
2016. júl. 25. 08:13
 24/30 A kérdező kommentje:

22-es én nem vagyok szoc.fóbiás, de erősen introvertált főleg új emberek között, így mégrosszabb dolgozni (vendéglátásban), akárhova megyek mindig megkapom hogy csendes vagyok, de már nem érint mélyen. Ilyen vagyok, így születtem, sajnálom.

Ez a része is kikészít. Néha jobban mint a munka.

2016. júl. 25. 10:10
 25/30 anonim ***** válasza:
0%
Én is rendkívül introvertált vagyok. A képzés, amit találtam, szintén vendéglátós (szakács). De más szakma nem érdekel ezen kívül, főzni imádok, tömegben lenni utálok. Nem tudom, hogy fogom-e bírni hosszútávon, de egy próbát mindenképp megér. A puding próbája az evés. (Hehe, ez a közmondás itt nagyon releváns. :) )
2016. júl. 25. 10:55
 26/30 anonim ***** válasza:
50%
Tényleg átérzem a helyzeted. Sokat cseszegettek a melóhelyen, napi 14 órákat kellett ott lenni, szégyen vagy sem, de sokszor félrevonultam sírni. Ott is hagytam a francba az egészet. Jobban tennéd te is, ha eljönnél onnan, mert lelkileg teljesen tönkre fogsz menni egy idő után. Nem ezt érdemled.
2016. júl. 25. 11:17
 27/30 anonim ***** válasza:
0%
Mondom valts szakmát...
2016. júl. 25. 11:48
 28/30 A kérdező kommentje:
Nyilván akik most leszólnak, nem 12 óra meló után teszik. :)
2016. júl. 25. 13:59
 29/30 anonim ***** válasza:
54%
Én 8után teszem,és fajdalmas olvasni a hülyeségeidet miközben nem vagy képes változtatni....
2016. júl. 26. 06:21
 30/30 MZ.per.X ***** válasza:

Lehet ótvar paraszt vagyok, de engem kiakasztanak az ilyen emberek mint a kérdező.

Tipikusan a minden és mindenki hibás, csak én nem kérdés ez is.

Plusz jön a "csak az szóljon be aki 12 órázik" duma. Hát egyem a szívét, mások 4-5 évig szopnak egyetemeken, éjszakázva, kimerülve, csak hogy később jobb legyen az életük. Vagy épp gyerek, munka mellett járnak suliba. A "nehéz gyerekkor" sem válasz semmire, sok embernek van szar gyerekkora, mégis jutnak valamire.

"a szüleimre vagyok utalva, az ő szabályaik szerint élem az életem"

És akkor mi van? Van hogy jobb befogni a szánkat, követni a szabályokat, és céltudatosan előre haladni, mint a fene nagy önállósággal biorobotként "élni".

2016. júl. 26. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!