Igaz, hogy aki rossz családi körülmények között nő fel, az szerencsétlen lesz az életben?
Nem tudom ki ez az ember
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
De szerintem vele társalogj, ugyanaz a baja, ami neked
Nem! Csak akarni és tenni kell, és nem sajnáltatni magad, meg a múlton rágódni, és a múltra meg másra fogni mindent.
Az édesapám nagyrészt nevelőotthonban, kisrészt az alkoholista szüleivel nőtt fel. Mára boldog és sikeres családapa,férj rengeteg barátja van, és 25 éve sikeres a munkájában.
A férjem szintén rossz családban nőtt fel, ő is mára boldog családapa, és építgeti a saját vállalkozását.
Persze mindkettő mögött nem kevés munka és áldozat van.
Pont most olvastam Kálid Artúrral (színész) riportot. Volt rengeteget nevelőotthonban, anyjától elvették mert verte, apja meg valamelyik afrikai országba visszament a születésekor mert épp háború tört ki és besorozták.
Volt hogy fél évre magához vette valaki aztán mégse kellett, visszaadta, megjárt több nevelőszülőt.
Mégis ismert színész lett, rendes családapa és még a vérszerinti szüleivel is szembe tudott nézni, találkozott velük és feldolgozta. Pedig ugye ráadásul félvér, kitűnt a többiek közül.
Nem mondom, hogy könnyű, de nem lehetetlen. Bár nem vagyok ilyen helyzetben, de gondoltam elmesélem, hogy legyen pozitív példa is, hátha erőt ad valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!