Mi lett a Nirvana együttes frontemberével?
Igen, a Smells like teen spiritet én is nagyon szeretem.:)
Az akusztikus verziót is.
Wikipédiás sztori úgy hiteti el mindenkivel, hogy öngyilkos lett.
Viszont, van egy ügyvéd, vagy jogász, már nem emlékszem mi, aki Kurt halála után rendesen utánajárt a dolgoknak. Érdemes elolvasni az írásait, onnan gyönyörűen lejön az igazság. Azt is említi írásaiban, hogy Kurt-ben olyan szintű heroin adagot találtak, hogy nem lett volna képes azt a puskát a fejéhez szegezni/emelni, nem hogy meghúzni a ravaszt.
Courtney tette tönkre őt, valójában sosem szerette igazán Kurt-öt. Ez már nagyon borúsan rémlik nekem, de valahol olvastam, hogy valami filmben szerepelt és vállalta azt is hogy valódi szexjelenetet forgat.. Állítólag Courtney felbérelt valakit aki megölte Kurt-öt. Ebben már nem vagyok biztos, de akit felbérelt vagy öngyilkos lett utána vagy Courtney ellen fordult és őt nevezte hibásnak Kurt haláláért.
Én azt ajánlom keresd meg ennek az ügyvédnek az írásait!
Az angol tudásomra értettem, hogy szerencsére.:) De tényleg elég hiànyosak az informáciòk magyarul.
Az ügyvéd írásai érdekelnek, köszi, hogy megemlítetted!
Durva dolgok ezek.
Lehet, hogy már unalmas vagyok, de a hitéről mit lehet tudni?
Erről végképp nem volt semmi a wikin, és én máshol sem találtam semmit.
Köszönöm, valamiért mindig is èrdekelt a hit.
A filmet megakarom és fogom is nézni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!