A Nirvana együttes tagjai miért nézznek ki úgy mint a hajléktalanok?
Egyett értek az elöttem szólókkalxd
Van egy csomó Nirvana-s cuccom, olvastam Nirvana-s könyveket, szinte az összes leforditott cikket és dokummnetumfilmet megnéztem.
Nagyon sokmindent olvastam róluk imádom őket.
És még én sem mondom azt hogy "fan" vagyok.
Csak szeretem őket, próbálom elsajátitani a Grunge-ot.
Majd akkor mondom azt hogy fan vagyok ha már tényleg X éve hallgatom őket és meglesznek az albumaik, több mint 50 szám van tőlük a telefonomon....
És?!
Nem vagyok fan.
Akkor leszek fan ha tényleg megértettem Kurt gondolkodását és a dalszövegeinek a lényegét az értelmét és a mondandóját.
Meg ha lesz egy Nirvana szentélyemxdd
Már régóta tervezgetem a szobámatxd
De hogy a kérdést is megváloszoljam.
Nem hajléktalanok.
Kurt több mint 177 millió dollárt hagyott Courtneyra halála után.
Rengetek pénzük volt.(Kurt az egyik interjúban azt mondta ":Pénzen nem lehet boldogságot venni, maximum egy kis időre"
És igaza van. Kurt kényelmetlenül érezte magát a rá irányúló figyelemtől!! Még régebben Courtney vett egy luxus autót és Kurt teljesen kiakadt azt mondta hogy:" Nem akarja hogy őt ilyenben lássák." Vissza is vitette Courtneyval. Pedig megengedhették maguknakxd)
És Kristnek meg Davenek még mindig rengeteg vanxd
Ők egy külön stílust képviseltek.
A GRUNGE stílust.
Ez a hippik és a rockerek kereszteződéséből jött:)
Király stílus.
Elkepesztő.
Ez a stílus leírhatatlan ez egy zenei stílus is:3
Az alternatív rock egyik alműfaja...
Többet nem tudok róla:cc
Nemtudom leírni, ezt nem lehet szavakkal elmagyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!