Mi a véleményetek a Nirvana együttesről?
Sz.r, a foo fighters sokkal jobb.
2014. márc. 29. 23:40
2/17 A kérdező kommentje:
A fenét szar, bakker ez egy legendás együttes, egyáltalán nem jobb. Nekem ez a kedvenc együttesem. Nirvana Forever.
Nem vagy kicsit korlátolt, ha nem tudod elfogadni hogy másnak más is tetszhet? Úgy teszed fel a tizenötödik Nirvana-kérdést mintha evidens lenne hogy ezt mindenki szereti és jön ide ünnepelni.
Amikor a másik húsz kérdésben a popegyütteseket szidod, gondolj bele abba hogy mit érzel ha valakinek nem tetszik a Nirvana. Ugyanúgy sérted meg ezzel a másik oldalt. Nem lehet kijelenteni hogy valami jobb vagy rosszabb, mert ez mind szubjektív és egyéni érzés kérdése.
2014. márc. 30. 00:00
4/17 A kérdező kommentje:
Utolsó a pop együtteseket mindenki szidja kivéve a lányokat. Mert mind egy rakás szar még egy önálló számuk sincsen, és mindent csak koppintanak. NE hasonlítsunk már össze egy rockbandát egy szaros pop együttes-sel. Rock milliárd-szor jobb mint a pop és ezt nem csak én gondolom így. Elről ennyit.
Már éppen akartam írni egy normális választ, de a hozzászólásodat olvasva felesleges.
Te nem is vársz más választ csak istenítést.
Nyugodj bele. Ahogy te utálod a popegyütteseket (azért én nem mondanám, hogy nincs jó popegyüttes, nincs igazi popslágerek pedig még pop rajongó sem vagyok) Sokan ugyanúgy utálják a Nirvanát, és egy szar együttesnek tartják. Hogy nekem mi a véleményem a Nirvanáról, nos azt hiszem megtartom magamnak a véleményemet, mert egy olyan emberrel aki nem látja a fát az erdőtől azzal nem lehet normálisan kommunikálni.
2014. márc. 30. 00:41
2014. márc. 30. 00:42
Egyetlen 1 jó számuk van, és ennyi. Az énekes egy senkiházi drogos volt, aki jómódjában már nem tudott mit kezdeni magával, és inkább fejbe lőtte magát. Így szerintem a világ nem sokat veszített..Vannak jobbak is.
2014. márc. 30. 00:43
8/17 A kérdező kommentje:
Csak azt tudnám hogyan lettek ennyire híresek. Mert nem voltak tehetségkutatóban.
Rocker vagyok de nem nagyon jön be, tudom hogy jobb helyeken megkövezik azt aki ilyet mond, de nekem mintha az emo-hippie keveréke lenne. Vannak jó számaik persze, de annyira nyomott, unalmas hangulatúak a zenéik, mintha egy temetésen lennék. Ráadásul manapság divat is nirvanás pólókat viselni, meg terjeszteni a Kurt Cobain idézeteket, de bakker, nem fogok egy olyan figurától életmódi tanácsokat megfogadni aki csalta a gyereke anyját és fejbelőtte magát.
2014. márc. 30. 03:45
10/17 A kérdező kommentje:
Utolsó de nem csak Kurt volt a bandában. Ott van Kris Novoselić és Dave na róluk példátvehetnél mert a Nirvana feloszlása után nagyon jó számokat csináltak a saját együtteseikel.
Kapcsolódó kérdések: