Csak én hallom ezt?
Figyelt kérdés
Nem tudom lehet nagyon hülye kérdést teszek fel, de én hallok valami kis sípolást a fülembe, tökéletes a hallásom, de valami sípolást, nem tudom mi ez, de 7-8 évesen vettem észre hogy ezt hallom, nektek is van ilyen vagy csak nekem? Vagy ez a természetes? Mert én úgy tudom hogy mindenféle mellékes dolog nélkül tisztán lehet hallani, de én hallok valamilyen sípolást, ha nagyon csendes környezetbe vagyok akkor nagyon idegesít, nyugtassatok meg hogy ez nem csak nekem van, ha nem akkor bocsi ha nagy hülyeséget kérdeztem :/2016. júl. 19. 12:52
2/5 anonim válasza:
Néha velem is előfordul, de csak akkor, ha kifejezetten figyelek rá.
3/5 anonim válasza:
Ez a sípolás állandóan van? Mert lehet attól, ha hangos zenét hallgattál, vagy valami hangos volt körülötted, akkor a teljes csendben hallasz sípolást, de ha különben is, akkor az nem biztos, hogy jót jelent. :/ Ha néha, az nem baj. Nem vagyok orvos, ha nagyon zavar, esetleg megkérdezhetnéd egy orvostól.
4/5 anonim válasza:
Én is szoktam ilyet hallani, de csak akkor, ha csend van.
5/5 anonim válasza:
Nekem is van ez,12 éves korom körül nagyon ráparáztam,mert mindenki azt mondta,nem hall semmit. Még fülészeten is voltam,ott mindent rendben találtak. De annyira zavart a dolog,hogy még pszichológushoz is akartak küldeni. Azóta is sípol a fülem,28 vagyok most...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!