Csak én hallom rossznak ezt az éneket?
Figyelt kérdés
A kommentelők dicsérik, bár nincsenek sokan.
https://www.youtube.com/watch?v=8LmvqNWOulk
2015. dec. 30. 16:33
1/14 anonim válasza:
Nem! Nagyon erölködik, hamis itt-ott és mindenképp próbál magából kicsikarni olyan hangot amilyet å mai átlag énekesektöl elvarnak. Nem jó. Tényleg nem jó.. Bár én nem értek ehhez å "moderne stilushoz" azért å hallásom az jó.
3/14 anonim válasza:
Sorry, bekapcsolva maradt az autocorrect.
4/14 anonim válasza:
Igazából nem is azzal van a legnagyobb baj hogy hamis néha..inkább azzal, hogy nem ilyen lenne a hangja csak be akar illeszkedni vele ebbe a mostani divatba.
5/14 anonim válasza:
Kb 3 másodpercet hallgattam belőle, de borzasztó. Hamis, nem találja a hangokat.
6/14 A kérdező kommentje:
4-es: erre én is gondoltam, hogy lehet, hogy valami mással jó lenne, de ez a dal nem megy neki.
Köszönöm a válaszokat. Nem értek a zenéhez, és hát reflexszerűen az eredetihez próbáltam hasonlítani a dolgot, és csodálkoztam, hogy a kommentelők dicsérik. Ennél jobb felvételeket is mindig van valaki, aki szid.
2015. dec. 30. 17:16
7/14 anonim válasza:
Ety kityit pösssze,
és mintha leckét mondana fel.
8/14 anonim válasza:
Hát ja, konkrétan vagy teljesen más stílus kéne neki vagy max olyan, amiben nem kell igy trillázni vagy minek nevezzem ezt :D meg ami nem ilyen up-down, csak egy egyszerű hangszínen megy nem is mélyen, nem is magasan. Én énekelek is,zenélek is, valószínű azért nem ismer senki, mert nem csinálok ilyeneket.Ebben az évszázadban nem is akarom, zenélek magamnak.. szörnyű, ahogy elk*rták a zene fogalmát...:/ :D Mindegy ez van... Azt akarom ebből kihozni, hogy azért dicsérik a kommentelők, mert nekik már ez a jó, és még sok ilyet fogsz látni (pl. tehetségkutatók). 1-es, (3-as), 4-es voltam.
9/14 A kérdező kommentje:
Ha maga a dal se tetszik neked: ízlés dolga, de szerintem az eredeti nem rossz. Az viszont tényleg érdekes, hogy a kommentelők ezt jónak tartják. Mondjuk senki nem lájkolta, de nem is diszlájkolta senki. Én nem zenélek, és nem hiszem, hogy kiemelkedősen jobb lenne a hallásom, de most a kommentelők vagy szívatják a srácot ("jobb, mint az eredeti"), csak nem értem az iróniát, vagy tényleg nagyon furcsa az ízlésük.
2015. dec. 30. 18:29
10/14 anonim válasza:
Nem az én stílusom, de nem mondom, hogy rossz, mert nem az, csak a csapból is ilyenek folynak.:)
Pedig nem ironikusan mondják.Remélem pár év múlva is furcsának fogod találni..Azért mindenkit mégsem lehet agymosni :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!