Csak én hallom rossznak ezt az éneket?
Figyelt kérdés
A kommentelők dicsérik, bár nincsenek sokan.
https://www.youtube.com/watch?v=8LmvqNWOulk
2015. dec. 30. 16:33
11/14 A kérdező kommentje:
Igazából az én stílusom se (rockot hallgatok nagyrészt), de ez az előadó valamiért tetszik. Na, de nem ez a lényeg, ne térjünk el a tárgytól. Köszönöm a véleményed, jöhetnek még, kíváncsi vagyok, van-e, akinek tetszik. és hogy vajon akkor miért kommentelik oda, hogy jó. Mert nem lehet ezt agymosással indokolni: azért ami sérti a fület, az rossz. Illetve ennél jobb feldolgozásokat szidni is szoktak.
2016. jan. 1. 14:01
12/14 anonim válasza:
Nagyon nem tetszik, szinte sértette a fülemet. Azt hogy hamis még el lehetne nézni, mert mint látjuk nem profi énekesről van szó, de abszolút nem az a legnagyobb baj, hogy hamis :D Most vagy a dal ennyire nem megy az ő hangjához vagy valóban ilyen a hangja..de hát kegyetlen, hogy őszinte legyek. Rettenetesen erőlködik..hát nem jó.
13/14 anonim válasza:
Ez nagyon rossz volt. Mintha lehajapta volna a nyejvét éf nem tudná tiftán kiejteni a favakat. A hangja meg erőltetett.
14/14 A kérdező kommentje:
Jó, hát a kiejtéséről nem tehet, lehet, hogy olyan nyelvjárás. A hangja viszont borzasztó. De ha nem az a baj, hogy hamis, akkor mi?
2016. jan. 2. 02:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!