Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nagyon ciki hogy nem tudok úszni?

Nagyon ciki hogy nem tudok úszni?

Figyelt kérdés
Soha nem tanultam meg úszni, de akkoriban az iskolánkban sem volt ilyen lehetőség, olyan egy elhagyatott helyen lakom.
2016. júl. 19. 08:22
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Hozzátenném még jégkorizni sem tudok.
2016. júl. 19. 08:23
 2/12 anonim ***** válasza:

Én se tudok úszni, pedig jártunk régen a sulival-csak elfelejtettem az úszást. Nem tudok jégkorizni sem.

Mindezt egy városban-megyeszékhelyen.

2016. júl. 19. 08:27
 3/12 anonim ***** válasza:
44%
Inkább csak nem praktikus.
2016. júl. 19. 08:27
 4/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nem. Én kb. tízéventeegyszer járok strandra, szóval nekem mindegy hogy tudok-e vagy sem. Ha gyakran lógsz haverokkal víznél, akkor azért okozhat kellemetlenségeket.

A Balatonnál viszont mindegy, ott alacsony a víz.

2016. júl. 19. 08:30
 5/12 A kérdező kommentje:
Strandra nem szeretek járni, Balatonnál meg csak a déli parton alacsony a víz.
2016. júl. 19. 08:36
 6/12 anonim válasza:
0%

Attól függ, ha lány vagy nem annyira, ha fiú akkor nagyon.

A korcsolyázáshoz képest ez 10x cikibb, bár szerintem ha nem tudsz korcsolyázni az nem ciki.

2016. júl. 19. 09:33
 7/12 A kérdező kommentje:
Amúgy lány vagyok.
2016. júl. 19. 10:13
 8/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nem. Csak legfeljebb ha valamiért helyzetbe kerülsz, ahol jól jönne, akkor nem praktikus. De mindenhez nem érthet mindenki. Ésha szeretnél, meg is tanulhatsz akár.

Én kiválóan úszom és szeretek is, de biciklizni, autót és semmilyen járművet nem tudok vezetni. Félek, mert az úton sok a hülye, figyelmetlen ember, még gyalog is sok, de a saját testemet egy fokkal jobban tudom irányítani, mint egy gépet. Még ha így védtelenebb is vagyok.

2016. júl. 19. 10:14
 9/12 anonim ***** válasza:
Baromira ciki... valamilyen szinten mindenkinek képesnek kell lennie fenntartani magát, meg mozogni a vízben (úgy is ha nem ér le a lába). Semeddig nem tart megtanulni és lehet, hogy csak egyszer fog jól jönni az életben, de akkor nagyon.
2016. júl. 19. 10:34
 10/12 anonim ***** válasza:

É csak annyira tudok "úszni" hogy ne fulladjak bele a Balatonba. Bár aki azt a vergődést úszásnak veszi.:D

Korcsolyázni oedig 3 éve tanultam meg, sajnos most kellett egy nagyon kérész életű hokis pályafutást abbahagynom-lila foltok nélkül nem megy, de ebcsont beforr, nem kell félni tőle. Bár sokkal elfogadottabb, ha nem tudsz korcsolyázni, mintha úszni nem tudsz vagy bicajozni (én nem tudok, helyette viszont 14 éve már, hogy lovagolok.:D)

Annyi volt nálam a különbség a kettő között, hogy volt segítség, aki megtanított korizni, úszásban viszont a "menj és csináld"-on kívül nagyon más utasításom nem volt.

Szerintem keress egy jó egyesületet, ahol megtanítanak úszni, ha szeretnéd leküzdeni ezt az apró hiányosságot.

2016. júl. 19. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!