Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen emlékeitek vannak a...

Milyen emlékeitek vannak a 2000es évekről?

Figyelt kérdés

Sziasztok:) 22 éves lány vagyok és rámtört a nosztalgia :D Szerintem a 2000es évek még annyival másabb volt mint most, meg valahogy jobb is:) Tinikoromban menő volt a myvip, az msn, sok jó emlék fűz hozzájuk :D

Nektek erről milyen emlékeitek vannak?:)

2016. júl. 18. 17:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Az első mobiltelefonomat akkor vásároltam, egy csúnya fekete, antennás, siemens C62-es volt, de nagyon szerettem és nehezen váltam meg tőle több év elteltével is .
2016. júl. 18. 17:25
 2/9 anonim ***** válasza:
*** Elírtam, C25-ös volt a drága
2016. júl. 18. 17:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Kb. az első bankkártyám, első mobilom, betárcsázós 56kb-os net, 30 kg-os 17 colos CRC monitor, mátrix nyomtató, képcsöves 100 Hz-es Thomson tv, első új autó
2016. júl. 18. 17:42
 4/9 anonim ***** válasza:
A legszebb, legeseménydúsabb, legkalandosabb, legpörgősebb éveim voltak. 14-től 24 éves koromig tartott az az időszak. Mondhatni a fiatalságom. Nagyon hiányzik az az időszak. 😭
2016. júl. 18. 17:58
 5/9 anonim ***** válasza:

2000-2008-ig sok szép emlékem van...Első szines kijelzős mobil, siemens c30 asszem, az egyik legkisebb telefon volt, ekkor még a kis méret volt a menő. :)Azután a flippes samsung sgh 660, amin már kamera is volt. (MA már ezek kacatok, de akkor nagy szám volt egy antenna nélküli telót felpattintani.)

Első munkahely, ami mai napig a legjobb munkám volt, első autó-keleti, de hatalmas előrelépés a volánbuszhoz képest, olcsó görög nyaralások, első repülés, házasodás és egyéb apróságok.

Akkor még volt pénzük az emberek többségének, és nem csak hitelekből, aki ezt állitja, hazudik. Jó volt huszonévesnek lenni akkor. A maiakkal nem cserélnék.

2016. júl. 18. 18:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Furby baby :D
2016. júl. 18. 20:01
 7/9 anonim ***** válasza:
MÓNIKA SHOW !!! :D
2016. júl. 18. 20:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Teveclub chaten szerepjáték szobákban lógás, attól függően, hogy épp Star Wars vagy Harry Potter hype volt. MSN hangok küldözgetése, gyűjtése. G-portálos fan oldalak. Tokio Hotel, No Thanx, egyéb emós dolgok. Lost(sorozat). GTA San Andreas multiplayer és World of Warcraft. YouTube-on 5 csillagos értékelés. Most így ennyi :D
2016. júl. 18. 23:14
 9/9 anonim ***** válasza:
egy hajléktalannal elvesztettem a szüzességem máig keresem...
2016. júl. 19. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!