20 év körüli korosztály, ti hogy kezdtéteka netezést, milyen emlékeitek vannak?
Szerintem ilyen 8-9 evesen neteztem eloszor keresztanyukamnal. Meg betarcsazos nete volt, ejszaka olcsobb volt (1 ft/perc) ugyhogy akkor nyomattam nyari szunetben.
Aztan kaptam egy szamitogepet de internet csak ra fel evre lett bekotve. Addig meg konyvtarban netezgettem de meg csak chateltem meg stardolloztam :)) aztan jott a myvip meg az iwiw. 6 eve van Facebookom.
Én a suliból emlékszem.
Volt egy színes malom ikonos játék, és abban volt színező, meg amit nagyon szerettem, amikor a sünivel kellett kihozni gyümölcsöket a labirintusból és nem szabadott vakondtúrásra lépni. :)
De rémlik a Comenius Logo, mikor a teknőssel kellett rajzolni koordináták megadásával vagy valami bonyolultabb módon. :D
Aztán volt még az iskolai gépeken Prehistorik, az ősemberes játék és egy macskákat csúzlival széttrancsírozós játék. Mély nyomokat hagyott bennem és máig nem értem, ki és miért rakott GYEREKEK számára fenntartott ISKOLAI gépekre ilyen "játékot"?
Otthon csak később lett betárcsázós netünk, az a hang, amit a modem kiadott máig itt cseng a fülemben :DDD
Ja bocsi végülis amit írtam az nem a netezés végülis, de a számítógép is újdonság volt akkoriban még.
Netes emlék még a teveclub szintén. :D
Chat.hun beszélgettünk sokat, még a könyvtárba is ezért jártunk el a tesómmal. :D
Citromail volt az első e-mail címem.
A suliban neteztem először, utána könyvtárakban.
Kb 12-13 éves voltam, amikor otthon is lett internetünk.
Már minden osztálytársamnak volt, így nagy nehezen rábeszéltem anyámat, hogy nekünk is legyen.
Közösségi oldalak közül először a perfspotra regisztráltam (már megszűnt), utána facebookra. Chat programok közül msn-t használtam.
Én olyan 6 évesen lehettem, mikor először lett itthon netünk :D Emlékszem, alsóban még infó óránk se volt az iskolában, vagyis volt infó, de nem is infó teremben és csak beszélgettünk xD Szóval még sose láttam azelőtt közelről számitógépet és annyira béna voltam hozzá, hogy tesómék egy papircetlire irták fel, melyik gombot kell megnyomnom, hogy bekapcsoljon a gép és utána hova kell kattintani, meg mit kell beirni, hogy eljussak egy oldalra :D Ugyanis volt egy oldal, valami erőszakmentes játékok.hu, vagy mi, amin mindig játszottam xD
Aztán kicsit később megtanultam igy magamtól netezgetni és fel tudtam menni a youtube-ra zenét hallgatni xd Meg mindig ilyen neveldés játékokkal játszottam, pl. hősemberképző.hu-n is volt vagy 20 különböző ősemberem, vagy több, mert mindig elfelejtettem a jelszavukat :D Meg játszottam ilyen kutyás-macskás neveldékkel is, azokon is volt jó néhány állatom.
És olyan 10-11 éves lehettem, mikor legjobb barátnőmtől megtudtam, hogy létezik a facebook és náluk voltunk és ő segitett regisztrálni, meg bejelölni embereket XDDDD
Az volt az első közösségi oldal, amin fent voltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!