Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 11-14 éves korosztály! Lent (? )

11-14 éves korosztály! Lent (? )

Figyelt kérdés
rengetegszer látom, ahogy 11-12-13-14 éves lányok kiírnak kérdéseket, hogy szabad-e a körömlakk, smink, piercing stb. és mindig látom, mennyire eltérő emberek vannak ebben a korosztályban. (van aki körmöt se festhet, van aki már tele van piercingekkel stb.) ti leírnátok milyen hasonló dolgokat csináltok/nem csinálhattok?:)14/L

2014. nov. 26. 19:58
 1/3 anonim ***** válasza:
gyereket
2014. nov. 26. 20:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Valójában én sminkelhetném magam, festhetném a körmöm, de egyszerűen nem igénylem még. Persze, ha van egy fontosabb esemény, akkor természetesen ez szóbajöhet, de a mindennapokra feleslegesnek tartom. Nincs türelmem körmöcölni másfél órát..stb. A piercing-et pedig, ha engednék a szüleim, akkor se csináltatnék. Én ilyen vagyok!
2014. nov. 26. 20:53
 3/3 anonim válasza:

Egész enyhén festem magamat, a körmöm mindig be van kenve egy halványabb, szolid színnel (mert mostanában az tetszik nagyon), valamint Anyuval elkezdtünk gondolkozni egy fül pc-n, amit én nagyon szeretnék, de ő csak akkor engedi, ha már vagy egy-két hónapja járok gimibe, hogy nehogy amiatt ítéljenek meg (mert hát a magyar emberek általában ha piercinget látnak, gondolnak rólad valamit, ami valószínűleg neked nem tetszene, néha ki is mondják, mittudomén). Mindegy, egyszer úgyis lesz, hajlandó vagyok rá várni. :)

Szóval igen, csinálom ezeket a dolgokat, mégis teljesen normális ember vagyok, sok IGAZI barátom van, a családom szeret engem s viszont, szoktam olvasni, innen van szókincsem is, és egyáltalán nem "lázadok", köszönöm szépen. Alkoholra még életemben nem gondoltam úgy, hogy meg is kóstolnám (hogy lehet egyáltalán meginni valamit, ami így bűzlik?!), a cigizés totál ostobaság, én meg nem vagyok ostoba, a drog meg mégis mire jó? Boldog vagyok én totálisan, nem kell tuning.

Az, hogy úgy szeretnék kinézni, ahogy nekem tetszik, az, hogy adok magamra (kozmetikai szerek) nem jelenti azt, hogy én rosszabb személy lennék, mint te vagy ő. Ezek egy kis részemet sem változtatják meg, csak a kinézetemet, és magasról lesajnálom azt, aki a kinézet alapján ítél.

Remélem, kielégített a válaszom. Nem akartam goromba lenni, ha mégis így érezted, sajnálom. :)

14/L

2014. nov. 29. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!