Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha megváltozik a beszélgetés...

Ha megváltozik a beszélgetés hangvétele, hogy reagálnátok le lányok?

Figyelt kérdés

Beszélgettek egy férfival, már több levél váltás volt, jól elbeszélgettek, a kölcsönös érdeklődés meg van, a férfi is kérdezget próbál érdeklődő nyitott maradni. Mi lenne a reakció akkor ha megváltozna az egésznek a "hangvétele" s egyik nap a férfi már nem irna, nem keresne, érdeklődne ?

Mire gondolnátok ?

Ha meg ráirtok és közömbösen válaszol, 1-2 szóba, de magától már nem irna annyit. Milyen érzést váltana ki, mire gondolnátok ?

2016. júl. 16. 12:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Furcsállnám, főleg, ha addig tényleg úgy tűnt, jól alakul a dolog. Én rákérdeznék nyíltan, hogy történt-e valami, vagy mondtam-e valami rosszat. Szeretem az őszinteséget, és ha valami miatt már nem érdeklődik annyira irántam, akkor ne húzzuk egymás idejét.

21N

2016. júl. 16. 12:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Velem már megtörtént, amit leírtál. Irdatlan nagy csalódás volt számomra, mivel a mai napig nem tudom, hogy mit, mikor és hogyan ronthattam el ami ilyen elfordulást eredményezett. Mindenesetre én azt javaslom mindenkinek, aki átélt már hasonlót, hogy nem érdemes az ilyen emberekkel vesződni. Fájdalmasak az efféle kapcsolatok.
2016. júl. 16. 13:07
 3/4 A kérdező kommentje:
2. vedd a példát 1. ről, talán megkérdezhetnéd mi a gondja, s pont hogy nem el fordulni kell az ilyentől
2016. júl. 16. 14:02
 4/4 Inessential ***** válasza:

Az sokkal rosszabb, amikor több hónapnyi beszélgetés után a partner egyszerűen eltűnik egy szó nélkül, közben meg az utolsó üzenetében azt írta, hogy másnap ír. Hát azóta eltelt fél év és nem írt.

Nem láttam semmi jelét annak, hogy eltávolodna tőlem, ugyan olyan volt mindig és egyszer csak megszűnt minden, mintha elvágták volna.

2016. júl. 16. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!