Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti éreztetek már olyat, hogy...

Ti éreztetek már olyat, hogy valakit jó érzés poénból idegesíteni, kikészíteni?

Figyelt kérdés
Például egy olyan embert, akit nem bírtatok. Volt már, hogy ilyennel szórakoztatok?

2016. júl. 10. 16:13
1 2 3
 11/22 Fritzkó Mákiel ***** válasza:
100%
Csak játékos és nem pedig bunkó stílusban. Nálam ez olyan fontos mint másnak egy vallás.
2016. szept. 2. 19:28
 12/22 anonim ***** válasza:
Igen, de ma már nem poénból. Régen bántottam az embereket, mert számomra vicces volt. Már nem csinálok ilyet, illetve csak akkor, ha van egy adott személy akit gyűlölök. Ha csak éppenséggel ki nem állhatok valakit, mert irritál akkor szépen kussban vagyok. Mert a hallgatás, ahogy a türelem is nagy erény. Viszont ha valakit gyűlölök akkor az már nálam a legfelsőbb foka mindennek. Nem sok olyan emberrel találkoztam még akit igazán ennyire tudtam utálni, de ilyenkor kikészülök és őt is kikészítem, ha tehetem.
2016. szept. 3. 14:25
 13/22 anonim ***** válasza:
Alap esetben nem, ha valaki zavar, kerülöm, de nem kezdem el szívatni. Abban az esetben viszont, ha van egy ember, akik kiközösít, szívat, kikészít másokat szórakozásból, szoktam úgy érezni, hogy jó lenne vele is megcsinálni.
2016. szept. 15. 20:22
 14/22 anonim ***** válasza:
Igen. Szeretem ha kikészítek valakit és elszomorítok, felidegesítek. De annak is örülök ha nem általam van kikészülve az illető.
2016. szept. 30. 18:40
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Ige. Utóljára 10 éves koromban.
2016. okt. 20. 14:44
 16/22 anonim ***** válasza:
59%
Aki mások kikészítésén élvezkedik annál nagy bajok lehetnek, vicc nélkül. Ez is egy szint...
2016. okt. 20. 20:08
 17/22 anonim ***** válasza:

Haha mi párommal szivatjuk olykor egymást xD

Hmm akit utálok azt jó szivatni, HA adódik helyzet, de általába levegőnek nézem.

Pl előző melo helyemen direkt megrongálta a termékeket, hogy észre veszem-e mielőtt kiszállításra került. Többi kolegina is észrevette mi a helyzet, kiutáltatta magát a csapatból s a féltett kényelmes melója helyett átrakták máshova...s gunyolódott "nyugi itt fogsz megrohadni"

Én: Nem szándékozok sokáig maradni xD és úgy is lett, újra külföldre megyek.

Az illető a házunk előtti buszmegállóba száll fel mindig. Odamentem reggel, buszt meglestem mikor lesz délután (felmondási papirok miatt) s jó megnyomorodást kívántam neki >< ha már ott állt.

2016. nov. 19. 22:35
 18/22 anonim ***** válasza:
maximum akkor tennék ilyet,ha nagyon bunkó lenne velem az az ember ok nélkül....amúgy nem csinálnék ilyet,kiskoromban sem tettem,ugyanis sokakkal ellentétben én nem vagyok pszichopata
2017. jan. 2. 18:46
 19/22 könyv3moly válasza:
100%
Nem. Mert ha egyszer a ,,kikészített ember" helyében lennél , rájönnél,hogy nem olyan nagy poén.
2017. jan. 2. 19:32
 20/22 anonim ***** válasza:

Volt már bennem ilyen késztetés,de nem jutottam messzire,csak csipkelődés,unszimpátia,ellenérzések,és magamban kiröhögtem az illetőt.Ha valakit nem bírok,akkor lehetőség szerint elkerülöm.Ha konkrétan árt nekem,akkor belemondom az arcába vagy szintén elkerülöm,hogy tovább ártson.

De poénból kikészíteni valakit nagyon primitív dolog,akik ilyennel szórakoznak,ne felejtsék el,hogy hiába akarnak a hegy tetején lenni,utána völgy következik,ők is lesznek a gödörben,mert egy váratlan helyzetben majd őket fogja szívatni valaki más.

2017. jún. 4. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!