Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek csináljak Facebookot?

Szerintetek csináljak Facebookot?

Figyelt kérdés

5 éve voltam fent fb-n, fél évig. A korosztályommal ellentétben mindenkinek van profilja. Azt mondják, hogy akinek manapság nincs, az olyan mintha az illető nem is létezne, vagy egy másik planétán élne.

Nos, ha csinálok akkor egyenlőre nem igazán tudnék bejelölni sok embert, csak a családtagokat, és pár barátomat...

20/F

2016. júl. 8. 16:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Ahogy szeretnéd.
2016. júl. 8. 16:55
 2/6 Inessential ***** válasza:

Ez a te döntésed.

Amúgy nekem sincs 50-nél több ismerősöm, nem is kell.

2016. júl. 8. 16:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha gondolod csinálj.
2016. júl. 8. 17:03
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy engedélyt adtatok rá nekem.
2016. júl. 8. 17:17
 5/6 anonim ***** válasza:

"5 éve voltam fent fb-n, fél évig. A korosztályommal ellentétben mindenkinek van profilja. Azt mondják, hogy akinek manapság nincs, az olyan mintha az illető nem is létezne, vagy egy másik planétán élne."

Nem olyan. Facebookon nem beszélnek másról, csak ostoba faviccekről, különféle partikról meg fesztiválokról, meg... nos semmi másról.

"Nos, ha csinálok akkor egyenlőre nem igazán tudnék bejelölni sok embert, csak a családtagokat, és pár barátomat..."

Nem is kell sok embert bejelölni. A legtöbbjével nem is tartanád a kapcsolatot, most akkor minek bejelölni...?

Ha nem szorulsz rá a facebookra, akkor szerintem ne is csinálj. Csak elvenné az idődet. Na jó, talán a barátaiddal könnyebben fel tudnád venni a kapcsolatot, de ezen kívül semmi másra nem jó. Akik meg azt mondják, hogy akinek nincs facebookja, az nem is létezik, azok mind a telefonjukat nyomkodják egész álló nap. Számomra meg ők nem léteznek. Telefonjuk mögé bújó gyáva senkik, akik ahhoz is gyengék, hogy fél percre lerakják a mobiljukat.

2016. júl. 8. 17:53
 6/6 anonim ***** válasza:

A hangulatod jobb nem lesz tőle, csak rosszabb s az energiád is elszívja.

Én mióta abbahagytam használni azóta sokkal hasznosabban használom az internetet. Igen, még itt is többet lehet tanulni, érdekesebb dolgokat lehet találni mint ott.

2016. júl. 9. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!