Miért imádjátok annyira a facebookot? Mi benne az olyan jó?
Én azért utálom, mert egyrészt felszínesebbek lettek az emberek, mióta ez létezik.
Másrészt tele van mindenféle baromsággal. Harmadrészt olyasvalakik is bejelölhetnek, akik nem állnak hozzám közel, vagy nem is ismerem őket személyesen. Minek? Negyedik bosszantó dolog a like- és ismerősgyűjtés.
Nem nagyzolásból írom ezt, hanem egyszerűen nem értem, hogy mi benne az olyan jó.
A kérdést azért írtam ki, mert minden ezzel kapcsolatos véleményem lepontozzák ezen az oldalon. Élőben is jellemző ez. Mintha át akarnák harapni a torkom, mikor elmondom róla a véleményem...
Nem tudom, majdnem 30 vagyok, nekem nincsenek fenn ilyen lájkvadász emberek, de ha lennének, tiltanám őket.
(Már megtettem politikai nézetek miatt.)
Amit a második leírt, az tényleg korrekt. Ingyen beszélsz akivel akarsz, ami azelőtt igen nehéz volt.
Meg az ember alapvetően szeret belelátni mások életébe, persze.
A lájkvadászat, meg egyéb szánalmas jelenségek meg az alacsony értelmi színvonalúakra jellemző, azok élőben is vannak, itt csak kiélik magukat. Ne vegyél róluk tudomást.
"Meg az ember alapvetően szeret belelátni mások életébe, persze."
Azt gondolnám, ez csak azokra igaz, akik nem tudnak filmeket letölteni, hogy szórakoztassák magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!