Én csak a Pesten Hallottam posztok miatt szoktam már csak belépni, amúgy semmi érdekes nimcs ott. A Messengert is letöröltem már a mobilomról, két emberrel beszélgettem eddig rendszeresen ott, de az egyikül folyton leráz, a másik meg csak megnézi az üzenetet, de nem válaszol... Akkor nincs is értelme már. A többi közösségi felületet (Insta, Twitter, Tumblr) sokkal jobban szeretem, igaz, ott nem a közeli ismerősöket, hanem inkább a kedvenc bandámat és a rajongói oldalakat követem...
2015. júl. 10. 09:20
1/9 anonim válasza:
Én csak a fb-ot használom. Az is bőven elég, és azért sem vagyok oda. Csak kapcsolattartásra használom.
Messengeren beszélgetek a barátaimmal. És így tartom a kapcsolatot azokkal a barátokkal, akik már elköltöztek másik városba, országba.
2015. júl. 10. 09:26
2/9 anonim válasza:
Nagyon nem szeretem, de néhány ismerősömmel ott tudom csak tartani a kapcsolatot, azért vagyok fent, meg régebben az osztálycsoport miatt
2015. júl. 10. 09:28
3/9 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos néhány dolgot csak ott lehet elintézni, de szerintem csak magyaroknál "kötelező" fent lenni ahhoz, hogy el lehessen az embert érni. Külföldön pl. eléggé elterjedt a whatsapp és a kik.
2015. júl. 10. 09:43
4/9 anonim válasza:
Szeretem, nem szeretem, muszáj. Az egyetemi csoportban elég sok minden elhangzik ott.
2015. júl. 10. 09:51
5/9 anonim válasza:
Nekem nincs facebookom, sose volt, de nem is kell. Skypeon beszélgetek az ismerőseimmel.
2015. júl. 10. 10:17
6/9 anonim válasza:
Én már a fb-ot megszoktam, nem akarok újakat letölteni, pl. whatsupp. Skype-ot sose szerettem, mindig volt vele valami gond.
Még régen a Messengert szerettem. Nem a fb-osat.
2015. júl. 10. 10:19
7/9 anonim válasza:
Én sem.
Én rokonaimmal akik messze laknak velük tartom ott a kapcsolatot,illetve számomra sok hasznos csoportban benne vagyok amik érdekelnek,fontosak!!
Illetve amikor gimibe jártam akkor ott is jó volt fent lenni,házik miatt :DDDD
Vagy mikor bulit szervez vki és csinál egy csoportot vagy körüzenetes csoportot.
Legjobb barátnőmmel viberen szoktam beszélgetni vagy facetimeon.
2015. júl. 10. 12:28
8/9 anonim válasza:
Még amikor legelőször használtam, akkor szerettem, de az utóbbi 2-3 évben nagyon megutáltam.
2015. júl. 10. 13:08
9/9 anonim válasza:
Az eszközöket használom és az embereket szeretem. Nem fordítva.
A Facebook egy eszköz.
Ergo sosem szerettem a Facebookot. De kapcsolat teremtés, fenntartás, információ szerzés, esemény szervezés az és részvétel céljából szerintem egy használható eszközök.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!