Ti szeretitek az idézeteket? Szoktatok venni idézetes, vagy önsegítő könyveket?
Figyelt kérdés
2015. júl. 3. 12:15
1/9 anonim válasza:
Az internet tele van idézetekkel, ilyen könyvet nem veszek. Pszichológiai önsegítő könyvet vettem, eléggé problémás a családom, egy könyv meg olcsóbb, mint egy pszichológus.
2/9 anonim válasza:
Aforizma gyűjteményem van, az számít?:D
3/9 anonim válasza:
Szerintem inkább idézzenek engem, mint én másokat...
4/9 anonim válasza:
Utálom az idézeteket és az idézgetőket is, kedvenceim ezek a nyamvadék Facebook "bölcsességek", azokkal a világból ki lehet kergetni. Az önálló gondolatokat szeretem.
5/9 anonim válasza:
Csak saját idézeteket és önsegítést.
Egyik kedvencem magamtól.: Use fucking logic.
Ez minden nehézségen átsegít. Nincs mit nem oldana meg e 2(+ 1) szó.
6/9 anonim válasza:
"Szerintem inkább idézzenek engem, mint én másokat..."
- 66%os anonim válaszíró, 2015, július 3
7/9 Fëlyne Banshee válasza:
Nem veszek meg egy olyan könyvet, amiben több könyv kiragadott mondatai vannak. Én inkább olvasok rendes könyveket, köszönöm szépen. Abból is nagyon sokat lehet tanulni. :3
8/9 anonim válasza:
Nekem Marx-Engels aforizmagyűjteményem van :)
9/9 anonim válasza:
2002-2007 közt szerettem őket, kèszítettem egy saját gyűjteményt is. Amikor elkészült, utána már csak immel-ámmal foglalkoztam vele. Tehát ma már nem olyan ízgi számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!