Szerintetek nem Ariana Grande a leggyönyörűbb nő a világon?
Figyelt kérdés
Függetlenül a viselkedésétől, szerintem ő a legcsodálatosabb emberi lény. Szeretnék úgy kinézni mint ő, teljesen belé vagyok zúgva. Ti mit gondoltok?2016. júl. 5. 19:43
31/32 anonim válasza:
Szerintem kicsit fura és sovány,hosszú feje van,amikor husisabb volt picit jobban nézett ki,bár most is szép,a hangja az meg valami eszméletlen jó...
32/32 anonim válasza:
Ízlésről nehéz vitatkozni, én személy szerint a világ egyik leggyönyörűbb nőjének tartom. Az már megint egy másik dolog, hogy sikerült nekem is alaposan belezúgnom. De hogy minek, azt nem tudom, mert úgyis az elérhetetlen álom kategória...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!