Szerintetek nem Ariana Grande a leggyönyörűbb nő a világon?
Figyelt kérdés
Függetlenül a viselkedésétől, szerintem ő a legcsodálatosabb emberi lény. Szeretnék úgy kinézni mint ő, teljesen belé vagyok zúgva. Ti mit gondoltok?2016. júl. 5. 19:43
11/32 anonim válasza:
Nem!
Ha Palvin Barbit, vagy Emilia Clarkeot írtál volna, akkor most igennel válaszolnék.
12/32 A kérdező kommentje:
Ők is nagyon szépek, az igaz, főleg Emilia. Különleges és egyedi nő, de Ariana szerintem mérföldekkel szebb nála.
2016. júl. 5. 20:49
13/32 anonim válasza:
14/32 A kérdező kommentje:
UFO-k? :D Ez az utolsó dolog, ami eszembe jut róla.
2016. júl. 5. 21:06
15/32 anonim válasza:
Nem. Semmi különleges nincs benne, plusz elől deszka, hátul léc. Ha az utcán meglátnám, szerintem még fel sem figyelnék rá. Amikor még vörös haja, meg nem ilyen hosszúkás arca volt, akkor még csak-csak, de így már semmi szép nincs benne.
16/32 A kérdező kommentje:
Érdekes, nekem vörös hajjal egyáltalán nem tetszett. Husisabb is volt egy kicsit, amit én személy szerint nem tartok vonzónak.
2016. júl. 5. 21:12
17/32 anonim válasza:
A haja nagyon szép, az arcában viszont semmi különleges nincs. Smink nélkül szerintem kifejezetten jelentéktelen:
18/32 anonim válasza:
Kifejezetten szép arcberendezése van. Viszont ennyi. Az alakja nem valami vonzó, meg maga a kisugárzása is olyan kislányos, attól függetlenül, hogy tényleg szép arca van, nekem őt még nőnek nevezni is furcsa, inkább lánynak.
Bájos lány, de ennyi, nem fog meg túlzottan.
Számomra Margot Robbie az ilyen, mint ő neked. Az a nő a legvonzóbb, akit valaha láttam.
19/32 A kérdező kommentje:
Smink nélkül szinte minden nő "jelentéktelen". Elég megnézni bármelyik színésznőt, énekesnőt, modellt smink nélkül. Ahhoz viszont kell a jó alap, hogy valaki sminkkel gyönyörű legyen.
2016. júl. 5. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!