Szerintetek nem Ariana Grande a leggyönyörűbb nő a világon?
Sminkes vagyok egyébként, és tájékoztatnálak, hogy mind a 2 képen natúr sminket viselnek a hölgyek.
Az eleső képen egyértelműen látszik a barna satír a mélyítő vonalban, a highlight a belső szemzugban, egyértelmű az alapozás, kontúrozás és pirosítás. Na és persze a szájfény és egy erős highlight a felső ajak közepe fölött. Vékony tusvonalat is visel, a szempillái pedig szintén ki vannak festve.
Barbin is egyértelműen van alapozó, az ő szemzugában is ott a highlight, a vízvonalban a krém színű szemceruza. Itt nem annyira hangsúlyos a kontúr, de a hajvonalnál egyértelműen kivehető. Szájfény itt is van.
Persze nem muszáj, hogy szép nőnek találd Ariana-t, de ezen a két hölgyön van vakolat rendesen, csak természetes "naked" hatású.
Igen, az első modellnél én is gyanakodtam, hogy nem teljesen natúr az arca. Mindenesetre, amennyire a rossz felbontású képen kivehető, talán még Ariana is használt fekete szemceruzát a "smink nélküli" fotón.
Természetesen szó sincs róla, hogy csúnya nő lenne, de számomra ő átlagos, akiből egy jó smink egész csinosat csinál.
Van valami fura az arcában, amitől nem tudom őt gyönyörűnek látni, talán valóban a közel ülő szemek, ahogy az utolsó írta. Lehet, ezen próbál segíteni azzal a furán szedett szemöldökkel, amit az újabb képein visel. A vörös hajú képein még sokkal természetesebb volt.
A modelleknek, akiket linkeltem, ilyen trükkökre nincs szükségük.
Persze ez tényleg nagyon szubjektív dolog, kinek mi a szép.
Egyetértek mindenkivel.
Smink, meg egy egész brigád dolgozik rajta hogy így nézzen ki + nem is a sajátja a haja.
De ettől függetlenül nagyon szép és a kisugárzása is nagyon szuper. Ő a kedvenc sztárom.
És akik utálják, attól még nem kell piros kéz! ;)
Szerintem meg: Nagyon gyönyörű Ariana Grande.És termêszetes szépség,egyáltalán nem mű.Tudod ki a mű?-Nicky Minay.Igen ő mű,undorító egy nőszemély.De Ari annyira szêp hogy arra már nincsenek szavak.Példaképként tekintek rá.Mondom ezt 14/L létemre.nem csak a szexre jó,örülnétek ti neki ha olyan nő lenne mellettetek mint Ariana.Sok férfi/fiú örülne neki,mert bárhol meg tudsz jelenni vele,nem szégynled,csak büszke vagy rá,hogy a tiéd a világ egyik legszebb nője.Ja,és arról hogy elől deszka hátul léc arról a mondtaról ne is beszéljünk.Ez hazugság! Linkelek egy képet a kedvedért,hogy milyen fenekes csaj.Van feneke.Nem deszka!!! Az arca pedig igazi kislány.❤A teste pedig nőies.Ez az én véleményem róla.most sokkal szebb mint régen,sokkal nőiesebb,és a barna bőr is szépíti.
Legszebb,legcsinosabb. ❤❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!