Te jól érzed magad a mai Magyarországon, vagy sem?
Figyelt kérdés
A kérdést nem a környezetre és városra értem...hanem minden más tényezőre: emberek, viselkedésük, mentalitásuk, hozzálássuk....stb.2016. júl. 5. 14:27
11/17 A kérdező kommentje:
#2:"igen, vicces, hogy azt hiszik az emberek, hogy nyugaton aranyélet van vagy bárhol egy átlag ember számára."
Az a nem vicces, HOGY SENKI nem beszélt előtted Nyugatról, se másról MAGYARORSZÁGRÓL VAN SZÓ!
2016. júl. 5. 16:53
12/17 anonim válasza:
De igen kérdező, mindenki arról beszél, hogy milyen jó nyugaton ha nem vennéd észre...
13/17 anonim válasza:
Hát ha a te szempontjaidat veszem figyelembe, akkor nem, nem érzem jól magam. Viszont szeretem a városomat és a környéket, így nem gondolkozom sokat azon amit te itt felvetettél.
14/17 anonim válasza:
Ha nem kellene dolgoznom, akkor jól érezném magam. Embereket, meg a mentalitásukat magasról lesz@rom.. ők engem nem tudnak befolyásolni legyenek bármennyire is pesszimisták.
15/17 MZ.per.X válasza:
Én alapvetően elégedett vagyok, viszonylag jó a fizetésem, jók a munkatársak, szeretem a munkám, itt vannak a barátaim, családom. Ráadásul nyugodtan kimehetsz az utcára, nem nagyon vannak belviszályok, nem kell félni háborútól, természeti csapásoktól.
Szerintem alapvetően nem annyira szar a helyzet, mint amennyire pesszimisták vagyunk.
16/17 anonim válasza:
Ha a saját kis környezetemet veszem figyelemebe, akkor jól érzem magamat benne. Ha már tágabban nézem a dolgokat, akkor már nem. Az emberek együttvéve Mo.-n többnyire gonoszak egymással szemben, de ha 1-1 embert kiragadsz belőle, és elkezdesz beszélgetni vele, akkor rájössz, hogy talán van, aki nem is olyan rossz... Szóval nagyon nagy ellentétesség van a mai országban.
17/17 anonim válasza:
Nem. Külföldön voltam tavasszal, és egészen más az emberek viselkedése, hozzáállása, mentalitása az élethez és az emberekhez. Mondjuk mediterrán térségben voltam, lehet ezért is. Szóval erőteljesen gondolkodom abban, hogy lelépek hosszabb távra. Itt mindenki nagyon negatív, életunt, besavanyodott, kedvetlen, egoista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!