igen, vicces, hogy azt hiszik az emberek, hogy nyugaton aranyélet van vagy bárhol egy átlag ember számára.
2016. júl. 5. 15:18
3/17 anonim válasza:
Lehet lepontozni de ez az igazság...
2016. júl. 5. 15:27
4/17 anonim válasza:
Igen, mert olyan emberekkel veszem körül magam, akiktől feltöltődöm energiával és nem foglalkozom azzal, hogy amúgy milyen szar. Örülök, hogy van egy normális munkám, van szerelmem, van egy jó kis lakásom. És persze kereshetnék többet, de nincs kedvem mosogatni Angliában vagy Hollandiában 12 órában és aztán hazamenni 10 lengyel meg indiai közé az "albérletembe"...
2016. júl. 5. 15:32
5/17 anonim válasza:
Én tök jól el lennék lengyelekkel egy albérletben. :D
Amúgy, én is szeretek itt élni. A bunkók mindenhol bunkók, a kedvesek mindenhol kedvesek. Akárhová akarsz menekülni mindenhol ez van ha emberek közé mész. Ha meg nem mész emberek közé, akkor nem mindegy, hogy hol vagy? :D
2016. júl. 5. 15:44
6/17 anonim válasza:
Jól érzem magam, nem vágyom sehova külföldre.
2016. júl. 5. 15:59
7/17 anonim válasza:
Nem volt itt jó, hát elmentem. Inkább mosogatok itt kint mint, hogy otthon robotoljak kevesebb pénzért.
2016. júl. 5. 16:07
8/17 anonim válasza:
Nem gondolom, hogy az ember boldogságát, életének minőségét és értelmességét a földrajzi elhelyezkedése határozza meg, sokkal inkább az élet dolgaihoz, értelméhez való hozzáállása. S mivel a családom itt van, és ráadásul még itt is születtem, ezért bizonnyal jobban érzem magam itt, mint máshol. Más kérdés, hogy ha bombák hullanának az égből, akkor a boldogságomnak is sokkal inkább volna Földrajzi meghatározottsága. Illetve annak, hogy jól érzem-e magam pl. a biztonságérzetem okán; ha nem is a boldogságomnak.
Egyszóval igen.
2016. júl. 5. 16:09
9/17 anonim válasza:
Nem érzem jól magam mikor jövök. Nyugaton születtem. Sokkal jobb ott. Az ismerőseimnek is, akik utánunk jönnek. Senki nem vágyik vissza. Nemcsak a jobb fizetés, élet miatt.
2016. júl. 5. 16:50
10/17 anonim válasza:
Ja és miért gondolja mindenki, hogy csak mosogatni lehet nyugaton ? Az ismerőseim ilyen pozíciókban dolgoznak : informatikus, közgazdász, laborvezető. Nem a köztv-n kéne élni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!