Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Azok a lányok akik csak úgy...

Azok a lányok akik csak úgy elvannak nem keresnek semmit?

Figyelt kérdés
Látni h vannak olyan lányok akiknek a profiljukon magukról meg barátnőikről van kép hogy elvannak iszogatnak egy pub asztalnál, vagy más egyéb programok, és ezeket rendszeresen tölti fel, vagy csak ilyen képekkel van teli. és ők elvannak. Ha meg oda megy az ember, vagy próbálna kapcsolatot teremteni akkor lerázzák. Mintha nem lenne érdekük h párt találjanak. Mire várnak ezek a nők ?
2016. júl. 5. 09:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Fejlődjenek kapcsolatilag? :D

Már nem azért,de én 15 vagyok és a barátaimmal elmegyek valahová,beülni,szórakozni.És ilyenkor eszembe se jut,hogy pasizzak.Egy-egy fiút megnézek,de ismerkedni nem akarok.És hogy miért nem?Nem akarok annyi időt elb@.szni fiúkra,mikor ott vannak a barátaim,2 év múlva úgy is érettségizek,aztán megyek továbbtanulni,lesz rá időm.

Az ilyen lányok egyszerűen nem akarnak ismerkedni és kész.Egyébként meg csak a pasik nyafognak,hogy milyen szemetek az ilyen lányok.Ezek nem szemetek.Meg kell érteni,hogy nem akarnak ismerkedni. -_-

2016. júl. 5. 13:06
 12/16 anonim ***** válasza:
Nőkről beszél, nem tinilányokról. 15 évesen normális, hogy nem akarsz bácsikkal kapcsolatot.
2016. júl. 5. 13:36
 13/16 anonim ***** válasza:
A kérdezőnk sem lehet olyan idős. :)
2016. júl. 5. 13:56
 14/16 anonim ***** válasza:
Mert nem felnek egyedul? :D
2016. júl. 5. 14:06
 15/16 anonim ***** válasza:

12-es valszeg két év múlva se akarok majd kapcsolatot.Egyébként meg sokan 17 évesnek néznek,gondolom ezért is próbálkoznak. :D

De ettől függetlenül igaz amit mondok.Nem akarnak párkapcsolatot.Ez valóban nem olyan dolog hogy keresni kell,majd jön magától.

2016. júl. 5. 14:32
 16/16 anonim ***** válasza:

Mikor még"szingli" voltam, kifejezetten nem szerettem szórakozóhelyeken ismerkedni.

Ha elmentünk a csajokkal valahova, akkor egymással voltunk elfoglalva, dumáltunk, sztorizgattunk.

Nem mindenki azért ül be valahova, hogy pasizzon/csajozzon.

Ha a barátnőkkel nagyon benne voltunk valami témában, még idegesítő is volt, ha egy idegen mindenáron"barátkozni"akart és leült hozzánk, ha kértük - ha nem.

2016. júl. 5. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!