Azok a lányok akik csak úgy elvannak nem keresnek semmit?
Fejlődjenek kapcsolatilag? :D
Már nem azért,de én 15 vagyok és a barátaimmal elmegyek valahová,beülni,szórakozni.És ilyenkor eszembe se jut,hogy pasizzak.Egy-egy fiút megnézek,de ismerkedni nem akarok.És hogy miért nem?Nem akarok annyi időt elb@.szni fiúkra,mikor ott vannak a barátaim,2 év múlva úgy is érettségizek,aztán megyek továbbtanulni,lesz rá időm.
Az ilyen lányok egyszerűen nem akarnak ismerkedni és kész.Egyébként meg csak a pasik nyafognak,hogy milyen szemetek az ilyen lányok.Ezek nem szemetek.Meg kell érteni,hogy nem akarnak ismerkedni. -_-
12-es valszeg két év múlva se akarok majd kapcsolatot.Egyébként meg sokan 17 évesnek néznek,gondolom ezért is próbálkoznak. :D
De ettől függetlenül igaz amit mondok.Nem akarnak párkapcsolatot.Ez valóban nem olyan dolog hogy keresni kell,majd jön magától.
Mikor még"szingli" voltam, kifejezetten nem szerettem szórakozóhelyeken ismerkedni.
Ha elmentünk a csajokkal valahova, akkor egymással voltunk elfoglalva, dumáltunk, sztorizgattunk.
Nem mindenki azért ül be valahova, hogy pasizzon/csajozzon.
Ha a barátnőkkel nagyon benne voltunk valami témában, még idegesítő is volt, ha egy idegen mindenáron"barátkozni"akart és leült hozzánk, ha kértük - ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!