Nem érzem jól magam. Félek rosszul leszek munka közben?
1/14 A kérdező kommentje:
Egyébként ez lesz a 3. éjjelem egyhuzamban. Viszont furcsa mert én már tavaly is itt dolgoztam, és akkor ráadásul folyamatosban voltam. Vagyis természetes volt hogy 4 éjszakát vittem egymás után. De most miért nem bírom? Mi van?
citromfű, orbáncfű, macskagyökér ha nem írtak ki nyugtatót
ha ezek nem lennének akkor mosd meg az arcodat és a karjaidat hideg vízzel
2016. júl. 3. 20:18
3/14 A kérdező kommentje:
Most ittam kávét ami felvitte 116-ra a vérnyomásom viszont a pulzust is 90-re:/
4/14 A kérdező kommentje:
A citromfüvet iszom. Minden reggel. Imádom de annak is elmúlik a hatása...
Nem tudom vihetek magammal vajon fél literes üvegben munkába? Nem fogok tőle beálmosodni ma?
Meg kávé után lehet?
Tedd el a vérnyomásmérőt! Megnéztek az orvosok és gyakorlatilag azon kívül hogy hisztéria nem tudtak megállapítani semmit. Nincs semmi bajod,ne méregesd már 5 percenként,mert csak még jobban belelovalod magad az elképzelt betegségbe,aztán meg persze hogy felmegy a pulzusod a stressztől. Próbáld elterelni a gondolataidat magadról,aztán megoldódik minden.
2016. júl. 3. 20:24
Meg amúgy is iszod a nyugtató teát,hogy levigye a vérnyomásod,mikor levitte,akkor azon hisztizel,hogy szerinted alacsony, rádobsz egy kávét,ami felviszi,na akkor meg az a bajod... Tényleg próbáld elfogadni,hogy egészséges vagy, ez az egész a fejedből indul ki.
2016. júl. 3. 20:26
7/14 A kérdező kommentje:
Ne haragudj de ez nem hiszti! Éld át amit én és utána mond hogy hiszti. Nem hiszem hogy volt már pánikrohamod mert akkor nem ezt írnád. A pánikroham nem hiszti és nem lehet irányítani.Ettől félek minden nap hogy mikor jön rám megint...
Nem tudod milyen rohadt ijesztő mikor felmegy a vérnyomásod 160-ra a pulzusod meg 120-ra és azt hiszed szívrohamot kapsz. Mikor mentőt hívtunk ugyanis ez történt!
És most pedig nagyon nagyon fáradt vagyok, nem bírok felkelni mert beszédülök és ezért hoztam be a vérnyomásmérőt.
Kérd pszichológus segítségét.
A pánikroham nem bebeszélt, de egy mentális betegség okoz testi tüneteket, neked ez a bajod. Amíg mentálisan nem vagy toppon és mindenen görcsölsz addig a szervezeted kénye-kedve szerint fog összeomlani.
2016. júl. 3. 20:39
Mellé nyúltál kedves,mert nagyon is volt már pánikrohamom sajnos,tudom jól,hogy milyen. Csak aztán összejött egy olyan élethelyzet,amikor magamra lettem utalva,egyedül kellett gyereket nevelnem és dolgoznom... valamilyen rejtélyes módon a megnövekedett felelősségérzet mások iránt kiütötte a pánikrohamokat. Ezért mondom,hogy kezdj el magadon kívül mással foglalkozni. Írod,hogy de egész nap ettől félsz...és akkor csodálkozol,hogy tényleg rosszul leszel? Tudom ezt most nehéz elfogadni, természetesen könnyebb kibújni a felelősség alól és az sem lesz rád hatással,amit most írtam...ettől még igaz... a kedves lepontozósdi ellenére.
2016. júl. 3. 20:40
Pedig tényleg huzamos pihenésre lenne szükséged. Ezt nem pótolja semmilyen kávé, energiaital, citromfű, stb.
2016. júl. 3. 20:42
Kapcsolódó kérdések: