Holnap hétfő! Ti is rosszul vagytok hogy menni kell erre a sz-r munkahelyre? Vagy csak én?
Ha szar (ugye ezt akarta jelenteni a sz-r) a munkahelyed, keress másikat!
:D
Megértelek, mert kevés embernek adatik meg a lehetőség, hogy azt csinálja amit szeret, és boldogan várja a Hétfőt. A legtöbb ember utálja a Hétfőt, mert készülni kell rá; Mit vegyél fel, mit vigyél enni, találkozni megint azzal akit nem bírsz, megoldani a múlt hétről félbe maradt problémát, lecsesznek, vagy egyszerűen levegőnek néznek.
Ezért sem szeretsz már enni, inni, aludni, fürödni, mert ezeket a cselekvéseket is a munkához kell időzítened és megértem, hogy sokan rosszul vannak, mert van a hétvége, mikor az ember jó esetben akkor eszik alszik sz&rik, mikor kedve tartja, majd rá ront a Hétfő, amikor megint mindent időzíteni kell.
Hasonlóan érzem, pedig elvileg olyan munkahelyem van, ami jó is lehetne... csak sok a "köcsög", ergo nem bírom igazán a munkatársaimat.
Ha normálisak lennének ők is és nem csak a főnököm, akkor a világ legjobb helye lehetne... Gyűlölöm a hétfőket, meg úgy általában az összes napot a péntek és szombat kivételével.
Még jó hogy nekem vakáció van.
Trolololo... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!